Početna » Fun » Priča se »

Jaka ljubav, jaka i tužba

 
Jaka ljubav, jaka i tužba
Priča se | dodato 02.07.2010.
Detalji

Pravdu tražim na sudu i verujem da će tužba protiv Nemanje i Milene biti podneta već sledeće nedelje.

 
 

Milena i Nemanja, u intervjuu "Blicu" otkrivaju da je njihova ljubav jača nego pre, a u isto vreme Vlada Stanojević najavljuje tužbu.

Sve je moguce
Pevači Granda, učesnici druge sezone rijalitija Farma, ili "Ćeranići" Milena i Nemanja, u intervjuu "Blicu" otkrivaju da je njihova ljubav jača nego pre, a u isto vreme Vlada Stanojević najavljuje tužbu.

Svađe, pljuvanje, psovanje na pijaci...sve je iza Milene Ćeranić i Nemanje Stevanovića sada kada je druga sezona najgledanijeg rijalitija na Balkanu gotova. U intervjuu "Blicu" Milena i Nemanja otkrivaju da su boravkom na Farmi "preležali velike boginje", ali i otkrivaju da li je "Grand fer prema njima".

"Nakon svega, sređujemo utiske, a što se tiče ljubavi, ljubav je jača i kao da smo na početku veze", rekao je Nemanja. "Ojačali smo, spojile su nas loše stvari, a i ništa se tu strašno nije desilo. Bile su samo priče, podvale, smicalice… Nije se desilo ništa zbog čega bi naša veza pukla. Jesmo se svađali, ali, uostalom, kao i svi ljudi".

Što se tiče njihove zajedničke budućnosti, Nemanja i Milena maštaju o bebi: "To je nešto najlepše što mladom paru može da se desi. Ali, u pravo vreme. Mislim da sada nije pravo vreme", kaže Nemanja, a zašto je to tako...

"Trebalo bi prvo da vidimo šta će biti sa poslom. Kako će ići sa poslom, da li će biti neki hit ili da nešto drugo radimo. Nije problem, ja sam živeo i pre Granda i pre pevanja. Želimo da stanemo na noge i da se oporavimo. Oboje smo ugovorom vezani za Grand. Za to mesto smo se izborili takmičenjem, Milena devet, a ja sedam meseci. Nismo ušli ničijom zaslugom, niti preko veze, osim zahvaljujući sebi i publici koja je glasala. Ako Saša Popović i ta publika koja nas je gledala kažu da mi treba da izađemo zato što smo se posvađali dva, tri, pet, deset puta za tri meseca, nije nikakav problem".

Činjenicu da ih Saša Popović "drži na ledu" komentarišu...

"Malo je neprijatno i neprimereno, ali šta je tu je".

U isto vreme, jedan bivši farmer, u moru tužbi koje će pljuštati posle "tri meseca Lisovića" Vlada Stanojević, momak koji je "možda poljubio Milenu", najavljuje tužbu zbog uvreda koje su izneli na njegov račun, nazvavši ga, između ostalog, homoseksualcem.

"Pravdu tražim na sudu i verujem da će tužba protiv Nemanje i Milene biti podneta već sledeće nedelje. Veliki deo materijalne odštete koji budem tražio otićiće u humanitarne svrhe. Po izlasku sa Farme nisu me pozvali, niti sam očekivao da to urade. Rekli su mi šta misle o meni i sa takvim ljudima ne želim da imam nikakav kontakt", rekao je voditelj Pinka "Novostima". 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Farma: Ode Hasan, ko će da čuva Zlatu?

Jedan od dvojice bivših muževa Zlate Petrović i "srčani zaštitnik" bivše mu supruge, Hasan Dudić je novi izbačeni far...

Beli beli svet u Lokarnu

Svetska premijera filma Beli Beli Svet reditelja Olega Novkovića održaće se u petak 6. avgusta u najudarnijem terminu fest...

Elizabet Tejlor se ne udaje

Holivudska zvezda Elizabet Tejlor (78) demantovala je tvrdnje da se udaje za agenta Džejsona Vintersa (49)....