Početna » Fun » Priča se »

Ko će biti učesnici Farme 3?

 
Detalji

Navodno će biti pozvan i maneken i voditelj Boško Jakovljević, kao i zvezde Granda Milica Todorović i Darko Lazić.

 
 

Vesna Zmijanac, Isidora Bjelica, Milić Vukašinović, Goca Tržan, Milica Todorović bi, prema pisanju domaćih medija, trebalo da budu novi VIP seljaci.

Ijaaaooooooo, potpuna ludnica!!!
Druga sezona Farme je završila pre samo nekoliko dana, ali producenti najgledanijeg rijalitija već "lobiraju" za učesnike u narednoj sezoni.

List "Alo!" piše da su čelnici "Pink" televizije dan po završetku najgledanijeg rijalitija imali sastanak na kome su napravili preliminarni spisak potencijalnih stanara imanja u Lisoviću i narednih dana će početi da kontaktiraju sa javnim ličnostima koje žele da na jesen vide u rijalitiju.

"U planu je da se na seosko imanje usele supružnici Isidora Bjelica i Nebojša Pajkić. Iako su oni u više navrata odbijali da učestvuju u rijalitijima, produkcija je spremila ponudu koju će teško moći da odbiju. Među ženskim delom populacije na farmi možemo da očekujemo i Gocu Tržan, Vesnu Zmijanac i Stoju", saznaje "Alo!".

Navodno će biti pozvan i maneken i voditelj Boško Jakovljević, kao i zvezde Granda Milica Todorović i Darko Lazić. Najglasniji od svih, bar je tako bilo u Velikom Bratu VIP, trebalo bi da bude Milić Vukašinović.

Naredna sezona počinje u septembru, a zbog velikog uspeha prva dva serijala, "Pink" je kupio licencu za još dve sezone. Planirano je da četvrti serijal bude emitovan narednog proleća, a farmeri bi trebalo da budu učesnici prve tri sezone. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Kad su cvetale tikve
Roman Dragoslava Mihajlovića, „Kad su cvetale tikve“ prvi put je objavljen 1968. godine i izazvao je u to vreme značajnu reakciju socijalističkog režima....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Farma: Oborila rekord

Rijaliti šou program Farma bila je najgledanija emisija u ponedeljak, 17. maja, kada ju je videlo 3.593.569 gledalaca....

Pink Martini u Areni

Američki sastav PINK MARTINI nastupiće na koncertu u Beogradskoj areni, 31. maja u organizaciji Jugokoncerta i Arene Beogra...

"Ćeranići" ipak nisu razdvojeni

Ivanu "200 na sat" Gavriloviću nije pomogla ni druga šansa na Farmi, ali možda bi ostao da je učio za duel!...