Početna » Fun » Priča se »

Firčija služe Dragana i Miloš

 
Detalji

Novi gazda je obećao da će sve biti u redu, za razliku od njegovog prethodnog mandata kada je Proka "grmeo" zbog nerada.

 
 

Gagi je za gazdu imenovao Firčija, a nekadašnji član grupe EKV je za sluge odabrao Draganu i Miloša.

Luda kuca na Farmi
"Razmišljao sam šta da radim, lupao sam glavu celu noć šta da radim... Želim da bude poštenije nego da ja pokažem prstom, pa ću da se igram sa brojalicom", rekao je Firči i "en den tini" odrecitovao pokazujući na Miloša Bojanića.

Za sluškinju Firči je odabrao Draganu ne želevši da objasni zašto "jer je Farma igrica i nema potrebe da se išta objašnjava".

"Očekivala sam i znam da on nema ništa protiv mene kao ni ja protiv njega", rekla je Dragana

Miloš je ipak imao malo duže obrazloženje koje je čitao sa papira: "Rasturio sam radionički klan. Ja da sam imenovan za gazdu, ali ne mogu biti jer se moji prijatelji vraćaju, njega ne bih imenovao ni za slugu..."

Kraću raspravu između gazde i sluge prekinula je Zorica čestitavši Sajku skori izlazak albuma.

Posle odlaska Gagija sa Farme, na seoskom imanju u Lisovićima je nastao haos zbog praseta koje su u spavaću sobu uneli Maca, Firči i Sajko.

Većina farmera je ovo osudila jer kažu da su se prvo uplašili, a Mina i Zorica taj "duhoviti gest" smatraju "bezobrazlukom i maltretiranjem životinja".

"Cela kuća je smrdela! Uzela sma kofu vode i htela da okupam prase, ali ono se nije dalo", kaže Maja.
Firči je sve objasnio rečima: "Prase je donelo pismo i pitalo jel može da uđe. Mi smo ga pustili"
.

Nemanja i Dragana su rekli da je sve to bilo smešno, ali i malo neukusno...

Kako god, izbačeni farmer Gagi je u "oproštajnom pismu" za novog gazdu imenovao - Firčeta, a farmerima je poručio da je sve igra i da se ne nerviraju.

"Ja sam svoju misiju ispunio i zadovoljan sam boravkom na Farmi. Bilo je i lepih i ružnih trenutaka i ako sam nekoga povredio ja se izvinjavam. Firči, hvala na svemu, ti si moja energija i da tebe nije bilo ne bih uspeo", napisao je Gagi.

Iako farmeri nisu, Proka je novom gazdi čestitao na trećem mandatu, a u obilasku imanja pohvalio higijenu kuće i kupatila koje je Zorica očistila. Firčiju je rekao da od zadataka za sledeću nedelju moraju da pokose travu, poprave svinjac, srede radionicu, naprave kapiju...

Novi gazda je obećao da će sve biti u redu, za razliku od njegovog prethodnog mandata kada je Proka "grmeo" zbog nerada.

Pored Proke i Zadruga je imala zadatak - pisanje himne Farme, a ukoliko VIP seljaci budu dovoljno kreativni i do četvrtka urade pesmu kao nagradu dobiće snimanje zajedničkog spota. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Opel Insignia sa najmodernijim IntelliLux LED® Pixel svetlima
Nova adaptivna IntelliLux LED® Pixel svetla sada imaju 84 LED elementa po jednom faru...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Prodaje „Pink“za 150 miliona evra!

Ukoliko postigne dogovor sa „Mid Europa Partners“ o dokapitalizaciji TV „Pink“, o čemu je „Alo!“ juče pisao, Ž...

Leontina rodila ćerku

Pop kantautorka i njen suprug, violinista Filip Pat, postali su roditelji male Lucije....

Danijel i Kristina raskinuli zbog "Parova"!

Pevač i manekenka tokom učešća u rijalitiju shvatili da su suviše različiti....