Početna » Fun » Priča se »

Povratak Brusa Lija

 
Povratak Brusa Lija
Priča se | dodato 17.05.2010.
Detalji

Nemanja je morao da odgovori i na jedno škakljivo pitanje...ono pitanje...o poljupcu.

 
 

Miloš Bojanić, među farmerima poznatiji kao Brus Li – sam protiv svih, vratio se na imanje u Lisovićima.

Iz daljeg takmičenja ispao Vladimir Stanojević
Valjda je tako moralo da bude – ušao je koju nedelju kasnije, i ispao "koju nedelju" pred kraj druge sezone rijalitija Farma. Vladimir Stanojević, iako se u duelu sa folkerom Milošem Bojanićem "držao junački“, čak ga i pobedio u igri flipera, nije mogao ništa da uradi kada su glasovi publike bili u pitanju.

Iako su Vladi duplirani glasovi publike, "fanovi iz Bosne i Hrvatske“, rekli su da na Farmi ostaje najvredniji među svima – Miloš Bojanić. Svađao se sa Majom i Firčijem, „plevio je lukac“ i pravio nadstrešnicu magarcu i isplatilo se.

Vladin boravak na Farmi će ostati upamćen po semenu razdora između Milene i Nemanje.

On je taj koji je Milenu poljubio “tu”, odnosno “lagao da ju je poljubio”. Zbog njega su Zvezde Granda raskinule na jedno veče, a onda se i pomirile i sve “zaboravile”.

“U izolaciji nisam reči progovorio sa gospodinom. Došao je na Farmu kao ljubavnik. Lepo sam ga pitao jesi li bio sa Milenom, on kaže jeste, a posle kaže da nije. Valjda ga je Milena ubedila da je poljubio neku drugu”, rekao je Bojanić.

Ostalo je istorija...bar za poslednjeg izbačenog farmera.

"Izašao sam na vreme. Ja ovo ne smatram porazom, izdržao sam meseci i po dana na Farmi", rekao je Vlada po povratku u civilizaciju, a onda rekao par reči o svom protivniku.

"Služi se najgorim sredstvima da bi došao do cilja, mada ne znam koji je njegov cilj i šta će njemu pobeda na Farmi. Miloš udara nisko".

Nemanja je morao da odgovori i na jedno škakljivo pitanje...ono pitanje...o poljupcu.

"Nema moje devojke da vam kaže kako se ljubim", smejao se Vlada. "Ja sam stavio tačku na to pitanje, ali to se zna...to je pisalo pre nego što sam ušao. Nisam se hvalio poljupcem sa njom, nije ona neka pa da se hvalim, u stvari Milena jeste dobra riba...To je bilo pre dve, tri godine...običan poljubac", ponovio je Vlada svoju priču.

Osvrnuo se i na svoj odnos sa Mirjanom. "Ona je divna devojka i privilegija mi je što sam je upoznao". 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

VIP zvanice na jahti Željka Mitrovića

Vlasnik Pinka na svojoj jahti „El Bosko" u Budvi napravio spektakularnu žurku za farmere i brojne druge VIP zvanice....

Milena i Nemanja se igraju!

Milenin mlađi brat Andrija rekao je da mu teško padaju komentari na račun ponašanje njegove sestre, ona "nije inače takv...

Delta Sport i Atletski savez

U prostorijama Delta Holdinga, Atletski savez Srbije i kompanija Delta Sport Grupa, ekskluzivni distributer brenda Nike, potp...