Početna » Fun » Priča se »

Čiji je lik na pašteti?

 
Čiji je lik na pašteti?
Priča se | dodato 17.05.2010.
Detalji

"Hoću da budem dobar gazda, a vi mi pomozite", rekao je Gagi okupljenim "ženama".

 
 

Poslednji izbačeni farmer za novog gazdu imenovao Gagija, ali ne pre nego što je izvređao Miloša Bojanića...

Luda kuca na Farmi
Oproštajno pismo farmera koji je poljubio, odnosno nije poljubio Zvezdu Granda Milenu Ćeranić Vlade Stanojevića, iznenadilo je sve, a uvredilo "neke" učesnike rijaliti šou programa Farma.

Pismo je iznenadilo famere odlukom da poljoprivrednim dobrom narednih nedelju dana upravlja Gagi Funky G, a uvredilo samo jednu osobu - Miloša Bojanića.

"Bojaniću, žao mi je ovog papira i olovke što trošim na tebe. Ti si zao čovek i veliko zlo i parafraziraću Acu Lukasa koji je jednom rekao 'lik Miloša Bojanića možete videti na junećim paštetama i mesnom naresku. Juneća glavo, džaba vam milioni kad umesto mozdga imate dva klikera. Nadam se da ćete ostatak Farme provesti u štali gde vam je i mesto", napisao je Vlada.

Miloš Bojanić nije reagovao na pismo, ali postavljenje Gagija na "čelo stola" nije prošlo kako bi trebalo...zapravo, nije prošlo uopšte.

"Moj prvi zadatak kao gazde biće da zabranim Milošu Bojaniću ulazak u štalu. On više neće brinuti o životinjama", oštro je krenuo Gagi. "Miloš će odmah posle sastanka da ode do štale...", prekinuo je folker gazdu, ali bezuspešno. "Miloše, budeš li ušao u štalu sledi ti kazna. Mogao bi malo da povedeš računa i...", krenuo je Gagi da objašnjava šta će se dogoditi ukoliko ne bude ispoštovao zabranu, ali ga je Miloš ponovo prekinuo rečima "izgovori, kaži, nađi reč nemoj drugi da ti pomažu...ne zna on to ni da kaže, a hoće da gazduje".

"...kulturan. Budi malo kulturan Miloše", uspešno je Gagi završio...i rečenicu i sastanak kako ne bi slušao Miloša više.

"Majmune nepismeni, ja ne znam da imaš ni četiri razreda. Prodavaćeš semenke za par godina", pokušavao je folker da iznervira gazdu, ali on je već prešao na drugu tačku dnevnog reda - žene!

"Prva stvar koju moram da uradim je da pomirim ove žene...ne mogu one zajedno ni u kući ni u kuhinji...Sećam se kad smo Anabela i ja živeli kod mene dve godine, a tamo dve žene. Dve žene i ona treća...pa to je bio užas", kukao je Gagi Đusu.

"Hoću da budem dobar gazda, a vi mi pomozite", rekao je Gagi okupljenim "ženama". "Molim vas kao sestre i majke, ne morate da se gotivite, ali mi moramo da završamo zadatke i da jedemo. Glad ne može da se trpi".

Iako su pojedini farmeri neposredno nakon "inauguracije" komentarisali da se Gagi "zaleteo" i "naoštrio", "uzde" su zategnute. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
64. Međunarodni beogradski sajm knjiga
Beogradski sajam knjiga, 64. po redu, uz učešće oko 500 izlagača, održan je od 20. do 27. oktobra na Beogradskom sajmu, pod sloganom „Pismo=Glava“. ...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Belgrade Wedding Show 2011

Multifunkcionalni prostor Belexpocentar će ove godine po prvi put biti domaćin zanimljivoj manifestaciji, Belgrade Wedding ...

Farma: Milena, Dragana ili Dejan?

Farmeri u duel poslali Draganu, publika je najmanje glasova dala Dejanu, a Zadruga je zbog šaputanja kaznila Milenu....

Kesić: Sve je bilo zezanje!

"Izmislio sam priču da mi je Foks preoteo emisiju i da se selim u Francusku!"...