Početna » Fun » Priča se »

"Buđenje" na Radio Beogradu

 
Detalji

"Buđenje" od 10. maja radnim danima, u planu je da se povremeno uključuju i u Jutarnji program RTS-a.

 
 

Nova radio emisija donedavnog voditeljskog dua B92, Gorice Nešović i Dragana Ilića, kreće na Radiju Beograd od 10. maja.

10. maja svi na 95,3 MHz namestite skalu radio aparata!
Emisija "Buđenje" biće emitovana u terminu od šest do devet časova ujutru, na Prvom programu Radio Beograda, rečeno je na konferenciji za novinare u sedištu RTS-a.

Voditelji su istakli da je emisija projekat njihove zajedničke produkcije "Supermiš", i da je bila ponuđena i drugim emiterima, među kojima i njihovoj bivšoj kući B92, ali da je sa Radio Beogradom postignut najbolji dogovor.

"Radio kao medij može da se razvija kao televizija, i pruža mogućnosti za lepšu realizaciju projekta", rekla je Nešovićeva.

"U jednom trenutku u B92 osetili smo da nam je potrebna bolja logistička podrška za ono što želimo da radimo. Odluka nije bila preko noći, niti vođena emocionalnim razlozima, već željom da na pravi način nastavimo karijeru", dodao je Ilić.

Glavni i odgovorni urednik Prvog programa Radio Beograda Dušan Radulović istakao je da će voditeljski par biti "gospodari sadržaja" emisije. (B92) 
 
 
Za Vašu pažnju
 
“Best Buy Automobil u Evropi 2020.”: Opel Corsa
Opel Corsa osvojio prestižnu nagradu „Best Buy Automobil godine u Evropi 2020.”...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Tom Džouns ukrao kokošku. Neka je!

Legendarni Tom Džouns (69) konačno će moći da kroči u velško selo Fočriv, jer su ga meštani skinuli sa crne liste na ...

EA otvara svoju prvu radnju!

Kompanija Giorgio Armani sa zadovoljstvom najavljuje otvaranje prve Emporio Armani radnje u Beogradu i Srbiji. Radnja će bit...

Sajam automobila i motorcikala

Pod kupolama Beogradskog sajma, od 14. do 23. marta 2014. godine, biće prisutno više od 260 izlagača....