Početna » Fun » Priča se »

Maja Nikolić raskinula?

 
Maja Nikolić raskinula?
Priča se | dodato 23.04.2010.
Detalji

Razlog raskida Majino ne zajedničkom životu u Nemačkoj, jer nije želela da zapostavi karijeru u Srbiji.

 
 

Pevačica Maja Nikolić raskinula je veridbu sa nemačkim advokatom Janom Štajnplicom, sa kojim je bila u vezi dve godine, saznaje list "Kurir".

Nismo raskinuli!
Iako se Maja tokom boravka u rijalitiju "Farma" zaklinjala u Janovu i njenu ljubav, čini se da je uspeh koji je ostvarila posle ovog šoua bio važniji, iako ona glasine o raskidu demantuje.

List "Kurir" piše da je razlog raskida Majino ne zajedničkom životu u Nemačkoj, jer nije želela da zapostavi karijeru u Srbiji.

"Nismo raskinuli! Tačno je da ne želim da živim u Nemačkoj, ali se svim silama borim d aon ovde otvori predstavništvo svoje firme", Kaže Maja.

Ipak, pevačica je na Farmi najavljivala i da će Jan po nju doći helikopterom, doneti joj prsten, pojaviti se u finalnoj emisji... ništa od toga se nije desilo! (Kurir)Pogledaj i:

maja

,

nikolic

,

farma

,

srbija

,

vip

,

show

,

business

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
57.Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije
Najznačajniji regionalni i evropski događaj u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja, drvne industrije i pratećih grana u jugoistočnoj Evropi...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Ćuprija

Na samo 13 kilometara od Jagodine, a 145 od Beograda, na ušću reke Ravanice u Veliku Moravu, nalazi se Ćuprija. Ovo je tip...

Gvinet Paltrou: Nema osećanja

Posle porođaja mnogo žena doživi neki oblik depresije, a slavna glumica čak ništa nije osećala prema sinu....

Ništa od veridbe Ene i Kačara

Pevačica Ena Popov demantovala je pisanje nemačke i domaće štampe da se nedavno verila sa fudbalerom....