Početna » Fun » Priča se »

Kako se preziva balerina Granda?

 
Detalji

Epilog tek sledi...
http://www.farma.rtvpink.com

 
 

Da li je Nemanjina bivša devojka Dragana koja se nedavno uselila na imanje u Lisovićima VIP ili ne.

„Pa, ona je Grand balerina“, odgovorio je Dejan.
Da li je Nemanjina bivša devojka Dragana koja se nedavno uselila na imanje u Lisovićima VIP ili ne, pokušale su da odgovore, tačnije izogovaraju, sadašnje Zvezde Granda.

Mladoj studentkinji i igračici u emisiji na Pink televiziji Dragani, po ulasku na Farmu obradovao se samo Dejan. „Došla je zbog mene“, bio je njegov komentar, a zagrljaj u koji joj je „utrčao“ nakon ulaska sa Minom i Đusom, jedina iskrena dobrodošlica i prećutna podrška od kako je došla.

Upravo je kralj pričao sa Milenom Ćeranić i Nemanjom Stevanovićem o tome...

„Dobra je Dragana, fina je...“, pričao je Dejan sa Nemanjom i Milenom.

„A, kakav je ona VIP, majke ti?“, prvo je upitala Milena.

„Pa, ona je Grand balerina“, odgovorio je Dejan.

„Grand balerina...a kako se preziva? Daj, molim te, VIP...ona je poznata samo kao Nemanjina bivša“, rekla je „sadašnja“.

„Ja sam samo rekao da je ona dobra devojka“, prekinuo ju je Deki. „Pa jeste, ja nikada nisam ružnu reč o njoj rekla...“, završila je Milena.

Da li je Dragana VIP ili ne, zasenila je Milenina teorija da ona i dalje gaji osećanja prema Nemanji. Dok Dragana otvoreno priznaje da ima dečka već tri meseca, kao i da nema problem sa Milenom jer "nisam ja njoj ukrala dečka već ona meni", Maca se bavi pametnijim stvarima.

Otkrio je da su Vlada i Milena nekada bili par, i počeo da kuje plan sa ostalima kako da isprovocira Milenu, i, pogotovo, Nemanju.

"Reci Đusu da pita Vladu da li je bio sa nekom od riba sa Farme", savetovala ga je Mina. (MONDO) 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Zvanični pesnik Vimbldona

Organizatori u Vimbldonu odabrali su "prvog nosioca od pera" čiji će zadatak biti da u rimama zabeleži atmosferu najvećeg...

Ekrem Jevrić na Farmi

Treći serijal popularne "Farme“ trebalo bi da počne sa emitovanjem na Televiziji "Pink“ za nešto više od mesec dana....

OPEL - Ponuda komercijalnih vozila

Tokom BG Car Show-a koji će se održati od 22 do 28.marta u Beogradu Opel Srbija je pripremila veoma atraktivnu ponudu komer...