Početna » Fun » Priča se »

Prvi srpski radijski rijaliti šou

 
Detalji

Svakog radnog dana od osam do 18 časova Duško će se uključvati u program "Radija S".

 
 

Radijski rijaliti šou "Brojač", počeće da se emituje od 19. aprila na talasima "Radija S", i to će biti prva emisija te vrste u Srbiji.

Program će voditi Voja Nedeljković
Glavne zvezde ovog šou programa su Brojač - Voja Nedeljković, i Vozač - čovek po imenu Duško (37), koji radi za "Radio S" kao vozač i "svakodnevno dobija određene zadatke koje treba da izvrši po celoj Srbiji", saopštila je ova radio stanica.

Slušaoci treba da prate Duškovo kretanje i prepreke na koje nailazi, a među njima su zahtevi njegove rodbine: žene, bivše žene, troje dece, tasta i bivše tašte, kao i "mnogobrojnih prijatelja kojima uvek treba nešto da se završi, a Duško kao naivčina i dobričina je uvek stvoren za to", dodaje se u saopštenju.

Svakog radnog dana od osam do 18 časova Duško će se uključvati u program "Radija S" i davati informaciju na kojoj se lokaciji nalazi, a Brojač, Voja Nedeljković, brojaće kilometre koje je Vozač prešao.

"Slušaoci treba da pokažu koliko poznaju grad u kome žive i kažu koliko je Duško kilometara tog dana prešao", naveo je "Radio S".

Emisija će se emitovati do 31. maja, a slušalac koji pogodi najpribližniji broj ukupnih pređenih kilometara dobiće glavnu nagradu - novi "reno tvingo". (Beta) 
 
 
Za Vašu pažnju
 
57.Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije
Najznačajniji regionalni i evropski događaj u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja, drvne industrije i pratećih grana u jugoistočnoj Evropi...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Propali pregovori „Granda“ i „Foksa“

Iako je u utorak izgledalo da je sve dogovoreno, danas su pregovori propali, a nije bilo moguće saznati šta je razlog....

Mapetsi obradili "Bohemian Rhapsody"

Da li vas zanima kako izgleda izvođenje pesme "Bohemian Rhapsody" sastava Queen u interpretaciji Mapetovaca?...

Zvanični pesnik Vimbldona

Organizatori u Vimbldonu odabrali su "prvog nosioca od pera" čiji će zadatak biti da u rimama zabeleži atmosferu najvećeg...