Početna » Fun » Priča se »

Ko sme da prevari Vuka Kostića?

 
Detalji

No comment!

 
 

U šali ili ne, ali izjava glumca Vuka Kostića da bi, devojku koja ga prevari - ubio, u javnosti je odjeknula kao pucanj.

Napaljeni klinac, koji ima samo FDU od skole! Iz 7 razreda pravo na FDU...
Radio-televizija Srbije (RTS)saopštila je da od voditeljke emisije "Balkanskom ulicom" Vesne Dedić očekuje da se izvini zbog izjave gosta, glumca Vuka Kostića koji je rekao da bi svoju devojku "ubio iz pištolja" ako bi saznao da ga je prevarila.

RTS je time odgovorila na dopis koji je nevladina organizacija za zaštitu lezbijskih prava "Labris" uputila Republičkoj radiodifuznoj agenciji(RRA).

"Smatramo da je vaša primedba opravdana. Očekujemo od autorke da se u sledećoj emisiji izvini, iako nije direktno odgovorna za izjavu svog gosta", saopšteno je iz javnog servisa.

"Labris" je negodovao i zbog toga što se voditeljka tokom te izjave smejala, a nakon toga izjavila i da je "Vuk Kostić bio divan sagovornik na temu ljubavi, dobrote, pesama, kafana i pića...".

Kako je navedeno u dopisu koji "Labris" prosledio RRA Vuk Kostić je odgovarajući na pitanje novinarke o svojim slikama u tabloidima i o svojoj partnerki, izjavio: "Da ona izađe, ja bih je ubio iz pištolja... mislim, realno, ja kao sad iskreno, najiskrenije...nisam ja nikad za sebe ni pričao da sam neki bombončić...".

Vuk Kostić je za list "Alo!" izjavio da je to "onako rekao" i da ne bi stvarno počinio ubistvo. (Beta)Pogledaj i:

vuk

,

kostic

,

glumac

,

prica se

,

film

,

na film

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
64. Međunarodni beogradski sajm knjiga
Beogradski sajam knjiga, 64. po redu, uz učešće oko 500 izlagača, održan je od 20. do 27. oktobra na Beogradskom sajmu, pod sloganom „Pismo=Glava“. ...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

"Pirat Bay" ponovo oživeo!

Rat Holivuda protiv najpoznatijeg svetskog "torent" sajta "Pajrat Bej" vodi se nesmanjenom žestinom, švedski internet "pira...

Festival alternative film/video

Medjunarodni takmicarski program otvoren je za sve forme novog filma i videa, i konkurs za prijave otvoren je do 25. oktobra...

"Čarlston za Ognjenku" - premijera

U prepunoj dvorani Sava Centra održana je premijera filma Čarlston za Ognjenku, reditelja Uroša Stojanovića....