Početna » Fun » Priča se »

Tom Džouns ukrao kokošku. Neka je!

 
Detalji

 
 

Legendarni Tom Džouns (69) konačno će moći da kroči u velško selo Fočriv, jer su ga meštani skinuli sa crne liste na koju je dospeo kada je pre 47 godina ukrao kokošku.

Ko uči znaće, ko krade imaće (al zamalo).
Milioner Tom Džouns je pre 47 godina bio siromašni pevač koji se jedne večeri sa svojim bendom, Tomi Skot i The senators, obreo u velškom selu.

Meštani, tada njih 1.000, su odmah posle nastupa 1963. godine, Džounsa i bend stavili na crnu listu, jer je iste večeri iz paba u kojem su svirali nestala glavna premija na tomboli - kokoška. Okrivljen je Tom Džouns.

Skoro pola veka kasnije, stanovnici sela u Južnom Velsu "digli su zabranu" i pozvali Toma da ih "poseti prvom prilikom.

"Tom je tada bio poznat kao Tomi Skot, bio je strašno popularan u Velsu. Te večeri pab je bio pun i gosti su bili pripiti i u jednom trenutku, kokoške nije bilo. Legenda kaže da ju je ukrao Tom", kaže jedan od meštana koji je bio na koncertu. (MONDO)Pogledaj i:

tom

,

dzouns

,

vip

,

prica se

,

show

,

business

 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

"Buđenje" na Radio Beogradu

Nova radio emisija donedavnog voditeljskog dua B92, Gorice Nešović i Dragana Ilića, kreće na Radiju Beograd od 10. maja....

Elizabet Tejlor se ne udaje

Holivudska zvezda Elizabet Tejlor (78) demantovala je tvrdnje da se udaje za agenta Džejsona Vintersa (49)....

Firčija služe Dragana i Miloš

Gagi je za gazdu imenovao Firčija, a nekadašnji član grupe EKV je za sluge odabrao Draganu i Miloša....