Početna » Fun » Priča se »

Kako se preziva balerina Granda?

 
Detalji

Epilog tek sledi...
http://www.farma.rtvpink.com

 
 

Da li je Nemanjina bivša devojka Dragana koja se nedavno uselila na imanje u Lisovićima VIP ili ne.

„Pa, ona je Grand balerina“, odgovorio je Dejan.
Da li je Nemanjina bivša devojka Dragana koja se nedavno uselila na imanje u Lisovićima VIP ili ne, pokušale su da odgovore, tačnije izogovaraju, sadašnje Zvezde Granda.

Mladoj studentkinji i igračici u emisiji na Pink televiziji Dragani, po ulasku na Farmu obradovao se samo Dejan. „Došla je zbog mene“, bio je njegov komentar, a zagrljaj u koji joj je „utrčao“ nakon ulaska sa Minom i Đusom, jedina iskrena dobrodošlica i prećutna podrška od kako je došla.

Upravo je kralj pričao sa Milenom Ćeranić i Nemanjom Stevanovićem o tome...

„Dobra je Dragana, fina je...“, pričao je Dejan sa Nemanjom i Milenom.

„A, kakav je ona VIP, majke ti?“, prvo je upitala Milena.

„Pa, ona je Grand balerina“, odgovorio je Dejan.

„Grand balerina...a kako se preziva? Daj, molim te, VIP...ona je poznata samo kao Nemanjina bivša“, rekla je „sadašnja“.

„Ja sam samo rekao da je ona dobra devojka“, prekinuo ju je Deki. „Pa jeste, ja nikada nisam ružnu reč o njoj rekla...“, završila je Milena.

Da li je Dragana VIP ili ne, zasenila je Milenina teorija da ona i dalje gaji osećanja prema Nemanji. Dok Dragana otvoreno priznaje da ima dečka već tri meseca, kao i da nema problem sa Milenom jer "nisam ja njoj ukrala dečka već ona meni", Maca se bavi pametnijim stvarima.

Otkrio je da su Vlada i Milena nekada bili par, i počeo da kuje plan sa ostalima kako da isprovocira Milenu, i, pogotovo, Nemanju.

"Reci Đusu da pita Vladu da li je bio sa nekom od riba sa Farme", savetovala ga je Mina. (MONDO) 
 
 
Za Vašu pažnju
 
“Best Buy Automobil u Evropi 2020.”: Opel Corsa
Opel Corsa osvojio prestižnu nagradu „Best Buy Automobil godine u Evropi 2020.”...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Finale „Top modela“ u nedelju

Finale modnog šoua „Srpski top model“ Ivane Stanković na TV Prva biće održano u nedelju....

Vlada smuvao zvezdu „Granda“!

Komplimenti koje je Vlada Stanojević upućivao svaki put kada bi najavljivao bosansku kandidatkinju Nikolinu Kovač u muzič...

Pink pobedila Oasis

Pink je pretekla sastav Oasis u trci za prvo mesto britanske liste singlova. Ona je sa singlom "So What" sa prvog mesta zbaci...