Početna » Fun » Priča se »

Gvinet Paltrou: Nema osećanja

 
Detalji

Gvinet Paltrpu i Kris Martin venčali su 2003, i imaju dvoje dece.

 
 

Posle porođaja mnogo žena doživi neki oblik depresije, a slavna glumica čak ništa nije osećala prema sinu.

Bez osećanja prema sinu, a šta li tek oseća prema neprijateljima?
Glumica Gvinet Paltrou (37), majka dvoje dece, priznala je da je prolazila kroz veliku emotivnu krizu posle rođenja sina Moziza.

"Bila sam na dnu. Bila sam robot. Ništa nisam osećala, Nisam imala nikakvih materinskih osećanja prema njemu. Bilo je jezivo", rekla je glumica u intervjuu za magazin "Vog" (Vogue).

Gvinet kaže da nikada nije pomišljala da mu uradi nešto loše, ali priznaje da se prva tri meseca uopšte ne seća.

"Kad gledam njegove slike sa tri meseca, uopšte se ne sećam tog vremena. Moj problem je bio što nisam priznavala da nešto nije u redu. Ponašala sam kao da je sve normalno, a osećala sam se ludački".

Iako je ona odbijala da se suoči sa problemom, njen suprug, frontmen britanske grupe Coldplay, Kris Martin je svega i te kako bio svestan i pomogao joj je da prevaziđe emotivne proleme.

"Kris je bio taj koji je naglas rekao da nešto nije u redu. To je bilo ogromno olakšanje za mene jer je to bila potvrda da nisam sasvim svoja. Počela sam da vežbam i da razmišljam o ponovnom radu. Bila sam izgradila zid oko sebe, a znam da to nije zdravo".

Gvinet Paltrpu i Kris Martin venčali su 2003, i imaju dvoje dece, petogodišnju ćerku Epl i četvorogodišnjeg sina Moziza. (MONDO) 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Korešpodencija
Korešpodencija - je rađena prema tekstu Borislava Pekića, čiju dramatizaciju je radio Borislav Mihajlović Mihiz, a sve to u režiji Gorčina Stojanovića koji je u Zvezdara teatru prvi put režirao pre 20 godina....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

UNICEF kreativne radionice

Dečaci i devojčice, koji su danas bili u UŠĆE šoping centru imali su priliku da dobiju UNICEF džepni priručnik, koji d...

Povratak Brusa Lija

Miloš Bojanić, među farmerima poznatiji kao Brus Li – sam protiv svih, vratio se na imanje u Lisovićima....

Jaka ljubav, jaka i tužba

Milena i Nemanja, u intervjuu "Blicu" otkrivaju da je njihova ljubav jača nego pre, a u isto vreme Vlada Stanojević najavlj...