Početna » Fun » Zanimljivosti »

Deda Mraz i Polarna družina

 
Detalji

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati:
McCann Erickson Public Relatons na 011/ 20 29 600
Kontakt osobe: Tanja Vdović 063/ 384 256 i Gorana Romčević 063/ 384 153

 
 
Stanovnici Srbije, kao i Grad Beograd, obradovali mališane dečijih bolnica, centara za nezbrinutu decu i društva sa posebnim potrebama.
Beograd, 19. januar 2010. – Blizu 1300 mališana koji leže u bolnicama, štićenika centara za nezbrinutu decu i članova društva sa posebnim potrebama, osetili su pravu novogodišnju radost zahvaljujući Coca-Cola prazničnom karavanu pod nazivom “Čaroliju započinješ ti!”. Građani širom Srbije su prikupili poklone za decu kojima je pažnja neophodna i još jednom pokazali sa i u teškim vremenima ima mesta za dobru volju.
Akciju je pored brojnih građana podržao i Grad Beograd i donirao 50 paketića za decu u Društvu za mentalno nedovoljno razvijene osobe na Novom Beogradu, dečijoj bolnici Milan Zotović, Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine RJ "Drinka Pavlović", Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine RJ Dom ''Moša Pijade'', Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine RJ ''Jovan Jovanović Zmaj'' i dečijoj bolnici “Dr Olga Dedijer”.
Karavan je krenuo na put 05. decembra iz Beograda i do 29. decembra posetio još 16 gradova u Srbiji i Podgoricu u Crnoj Gori, a poklone su dobile deca u čak 31 ustanovi širom Srbije i u Podgorici. Takođe, karavan je posetio i Ulicu otvorenog srca, 1. januara 2010. godine, a Polarna družina i Deda Mraz dali su doprinos deci bez roditeljskog staranja i deci sa posebnim potrebama u kampu u selu Miloševac, nadomak Velike Plane.

DEDA MRAZ I POLARNA DRUŽINA SE ZAHVALJUJU SVIM LJUDIMA DOBRE VOLJE NA SARADNJI I PAŽNJI KOJU SU POKLONILI!

Da podsetimo, akcija je u najvećoj meri zavisila od građana i njihove dobre volje, te je veliki broj sugrađana koji je doneo poklone pokazao da čaroliju započinjemo svi mi, a da su Nova godina i praznici pravo vreme darivanja i poklanjanja, naročito najmlađima koji im se najviše raduju i sa nestrpljenjem ih očekuju.Pogledaj i:

deda mraz

,

coca cola

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Utopljena duša
Sudbina Vladislava Petkovića Disa, ukletog pesnika, višegodišnja je inspiracija Aleksandra Jugovića....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Misterija o Deda Mrazu

Novinari širom sveta su preneli vest da je 6 tona ostataka satelita, koji su pali 300 milja od Božićnog ostrva, ustvari de...

D. Mrazov mali pomoćnik u bioskopima

U periodu najradosnijih praznika uživajte u filmu “Deda Mrazov mali pomoćnik”!...

Deda mrazova tajna

Da li ste se ikada zapitali kako je Deda mraz postao Deda maz? Saznajte neispričanu priču o životu Deda mraza, koji pokuš...