Početna » Fun » Zanimljivosti »

Deda Mraz i Polarna družina

 
Detalji

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati:
McCann Erickson Public Relatons na 011/ 20 29 600
Kontakt osobe: Tanja Vdović 063/ 384 256 i Gorana Romčević 063/ 384 153

 
 
Stanovnici Srbije, kao i Grad Beograd, obradovali mališane dečijih bolnica, centara za nezbrinutu decu i društva sa posebnim potrebama.
Beograd, 19. januar 2010. – Blizu 1300 mališana koji leže u bolnicama, štićenika centara za nezbrinutu decu i članova društva sa posebnim potrebama, osetili su pravu novogodišnju radost zahvaljujući Coca-Cola prazničnom karavanu pod nazivom “Čaroliju započinješ ti!”. Građani širom Srbije su prikupili poklone za decu kojima je pažnja neophodna i još jednom pokazali sa i u teškim vremenima ima mesta za dobru volju.
Akciju je pored brojnih građana podržao i Grad Beograd i donirao 50 paketića za decu u Društvu za mentalno nedovoljno razvijene osobe na Novom Beogradu, dečijoj bolnici Milan Zotović, Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine RJ "Drinka Pavlović", Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine RJ Dom ''Moša Pijade'', Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine RJ ''Jovan Jovanović Zmaj'' i dečijoj bolnici “Dr Olga Dedijer”.
Karavan je krenuo na put 05. decembra iz Beograda i do 29. decembra posetio još 16 gradova u Srbiji i Podgoricu u Crnoj Gori, a poklone su dobile deca u čak 31 ustanovi širom Srbije i u Podgorici. Takođe, karavan je posetio i Ulicu otvorenog srca, 1. januara 2010. godine, a Polarna družina i Deda Mraz dali su doprinos deci bez roditeljskog staranja i deci sa posebnim potrebama u kampu u selu Miloševac, nadomak Velike Plane.

DEDA MRAZ I POLARNA DRUŽINA SE ZAHVALJUJU SVIM LJUDIMA DOBRE VOLJE NA SARADNJI I PAŽNJI KOJU SU POKLONILI!

Da podsetimo, akcija je u najvećoj meri zavisila od građana i njihove dobre volje, te je veliki broj sugrađana koji je doneo poklone pokazao da čaroliju započinjemo svi mi, a da su Nova godina i praznici pravo vreme darivanja i poklanjanja, naročito najmlađima koji im se najviše raduju i sa nestrpljenjem ih očekuju.Pogledaj i:

deda mraz

,

coca cola

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Moj deda je aut
Komad "Moj deda je aut" dekonstruiše porodične odnose i ispituje granice isključivosti i razumevanja....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Savo Milošević posetio dedu

Slavni fudbaler ceo sat razgovarao sa dedom koji mu je ubio oca....

Coca-Cola rute FIFA

Poslednja faza Coca-Cola rute FIFA trofeja svetskog prvenstva kreće ka Južnoj Africi...

6. Beogradska Coca-Cola biciklijada

Program i ruta šeste „Beogradske Coca-Cola biciklijade“, koja startuje 9. maja 2010. u 12.30 sati sa Trga Republike, pre...