Početna » Fun » Zanimljivosti »

Prvi pravi Skate park u Srbiji

 
Detalji

Otvarnje Skejt parka je zakazano za petak, 26. Septembar ( ili 27. u slucaju kise ) od 12h.

 
 

Skejt park se prostire na povrsini od 2200 kvm na kojoj se nalaze profesionalne sprave za voznu skejta, rolera i BMX-a.

Montiranje Skate parka ce trajati sedam dana, a radove izvode IOU RAMPS iz Nemacke, pod pokroviteljstvom Opstine Novi Beograd.
Od utorka, 09.septembra, počinje sklapanje i postavljanje prvog Skate parka u Srbiji, koji se nalazi na Novom Beogradu, na Uscu kod Brankovog mosta. Montiranje Skate parka ce trajati sedam dana, a radove izvode IOU RAMPS iz Nemacke, pod pokroviteljstvom Opstine Novi Beograd.
Nakon nekoliko desetina neuspelih pokusaja da i Beograd dobije mesto na kome ce ekstremni sportisti moci da treniraju, inicijativa i projekat srpskih skejtera i Skejt kluba Kobazz su prihvaceni i realizovani jedino od strane Opstine Novi Beograd.
Skejt park se prostire na povrsini od 2200 kvm na kojoj se nalaze profesionalne sprave za voznu skejta, rolera i BMX-a. Koriscenje parka ce biti potpuno besplatno, ali ce se vozaci voziti na svoju odgovornost. Park je pogodan i za pocetnike o kojima ce se brinuti skejt instruktori.
Otvarnje Skejt parka je zakazano za petak, 26. Septembar ( ili 27. u slucaju kise ) od 12h. Program obuhvata takmicenje najboljih skejtera iz regiona i demo voznju rolera i BMX-a i najboljih skejtera iz Evrope i USA. Zvanicno otvaranje Skejt parka je od 17h uz adekvatan zabavni i muzicki program.
Pogledaj i:

park

,

skejt

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Ukus Djerdapa

U Beogradu je predstavljeno najnovije izdanje Javnog preduzeća „Nacionalni park Đerdap“ - knjiga „Ukus Đerdapa – t...

South Park vaskrsao Michael Jacksona

Michael Jackson najnoviji je gost serije South Park. Kreatori serije posthumno su obacili Jacksona u epizodu pod nazivom "Dea...

Cena za Bambilend 100.000 evra?

Požarevac želi da dođe u posed "Bambi parka" o čemu je postigao dogovor sa koncernom "Bambi - Banat", dok suvlasnici - po...