Početna » Fun » Zanimljivosti »

Prvi pravi Skate park u Srbiji

 
Detalji

Otvarnje Skejt parka je zakazano za petak, 26. Septembar ( ili 27. u slucaju kise ) od 12h.

 
 

Skejt park se prostire na povrsini od 2200 kvm na kojoj se nalaze profesionalne sprave za voznu skejta, rolera i BMX-a.

Montiranje Skate parka ce trajati sedam dana, a radove izvode IOU RAMPS iz Nemacke, pod pokroviteljstvom Opstine Novi Beograd.
Od utorka, 09.septembra, počinje sklapanje i postavljanje prvog Skate parka u Srbiji, koji se nalazi na Novom Beogradu, na Uscu kod Brankovog mosta. Montiranje Skate parka ce trajati sedam dana, a radove izvode IOU RAMPS iz Nemacke, pod pokroviteljstvom Opstine Novi Beograd.
Nakon nekoliko desetina neuspelih pokusaja da i Beograd dobije mesto na kome ce ekstremni sportisti moci da treniraju, inicijativa i projekat srpskih skejtera i Skejt kluba Kobazz su prihvaceni i realizovani jedino od strane Opstine Novi Beograd.
Skejt park se prostire na povrsini od 2200 kvm na kojoj se nalaze profesionalne sprave za voznu skejta, rolera i BMX-a. Koriscenje parka ce biti potpuno besplatno, ali ce se vozaci voziti na svoju odgovornost. Park je pogodan i za pocetnike o kojima ce se brinuti skejt instruktori.
Otvarnje Skejt parka je zakazano za petak, 26. Septembar ( ili 27. u slucaju kise ) od 12h. Program obuhvata takmicenje najboljih skejtera iz regiona i demo voznju rolera i BMX-a i najboljih skejtera iz Evrope i USA. Zvanicno otvaranje Skejt parka je od 17h uz adekvatan zabavni i muzicki program.
Pogledaj i:

park

,

skejt

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Put pod noge - 42. Međunarodni beogradski sajam turizma
Pod sloganom „Put pod noge“ od 20. do 23. februara 2020. godine u halama Beogradskog sajma...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Šou Isusa Hrista

Američka televizijska kuća "Comedy Central" našla se na meti napada hrišćanskih udruženja oko svog novog projekta....

Luna-park

Luna-park, nova predstava na Sceni „Rade Marković“ ...

Crtanjem za ravnopravnost

Eurobank EFG i Centar za razvoj inkluzivnog društva (CRID) organizovali su dečji likovni konkurs u Parku duginih boja na Be...