Početna » Fun » Zanimljivosti »

Takmičenje u bacanju mobilnih telefona

 
Detalji

Ovo je prvi put da se ovaj šampionat održava izvan Finske a na njemu je učestvovalo više od 50 takmičara iz Sjedinjenih Američkih Država, Južne Koreje, Japana, Finske, Švedske, Estonije, Rusije i drugih zemalja.

 
 

U muškoj kategoriji pobednik je Timo Lilium, koji je bacio telefon na daljinu od 85 metara, u ženskoj Valerija Kadorova sa 41 metrom.

Kako je prenela nemačka agencija DPA, u takmičenju u „slobodnom stilu” pobednica je ženka psa iz Estonije po imenu Kara za umetnički „dojam” i bacanje u dalj od čitavih 30 centimetara.
Dva Estonca, jedan Finac i jedan pas su pobednici Devetog svetskog šampionata u bacanju mobilnih telefona u daljinu koje je održano u estonskom gradu Narva.
U muškoj kategoriji pobednik je Timo Lilium, koji je bacio telefon na daljinu od 85 metara, u ženskoj Valerija Kadorova sa 41 metrom, dok je Riku Kankunen, dvanaestogodišnji dečak iz Finske bio najbolji u dečjoj kategoriji uspevši da baci mobilni na daljinu od 55 metara.
Kako je prenela nemačka agencija DPA, u takmičenju u „slobodnom stilu” pobednica je ženka psa iz Estonije po imenu Kara za umetnički „dojam” i bacanje u dalj od čitavih 30 centimetara.
Ovo je prvi put da se ovaj šampionat održava izvan Finske a na njemu je učestvovalo više od 50 takmičara iz Sjedinjenih Američkih Država, Južne Koreje, Japana, Finske, Švedske, Estonije, Rusije i drugih zemalja. (Tanjug) 
 
 
Za Vašu pažnju
 
16. Beogradski salon vina
16. Beogradski salon vina, biće održan 6. i 7. decembra 2019. u hotelu Hyatt Regency...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

"Stella Artios World Draught Master"

Po prvi put u dvanaestogodišnjoj tradiciji svetskog prvenstva u točenju piva "Stella Artios World Draught Master", Srbija j...

Jedan punjač za sve mobilne

Evropska komisija je potvrdila da odluka o univerzalnom punjaču za mobilne telefone, koju je prošle godine prihvatila veći...

Zabrana upotrebe mobilnog u vožnji

Vozači koji poštuju saobraćajne propise nemaju razloga za strah zbog novog Zakona o bezbednosti u saobraćaju. ...