Početna » Fun » Zanimljivosti »

Takmičenje u bacanju mobilnih telefona

 
Detalji

Ovo je prvi put da se ovaj šampionat održava izvan Finske a na njemu je učestvovalo više od 50 takmičara iz Sjedinjenih Američkih Država, Južne Koreje, Japana, Finske, Švedske, Estonije, Rusije i drugih zemalja.

 
 

U muškoj kategoriji pobednik je Timo Lilium, koji je bacio telefon na daljinu od 85 metara, u ženskoj Valerija Kadorova sa 41 metrom.

Kako je prenela nemačka agencija DPA, u takmičenju u „slobodnom stilu” pobednica je ženka psa iz Estonije po imenu Kara za umetnički „dojam” i bacanje u dalj od čitavih 30 centimetara.
Dva Estonca, jedan Finac i jedan pas su pobednici Devetog svetskog šampionata u bacanju mobilnih telefona u daljinu koje je održano u estonskom gradu Narva.
U muškoj kategoriji pobednik je Timo Lilium, koji je bacio telefon na daljinu od 85 metara, u ženskoj Valerija Kadorova sa 41 metrom, dok je Riku Kankunen, dvanaestogodišnji dečak iz Finske bio najbolji u dečjoj kategoriji uspevši da baci mobilni na daljinu od 55 metara.
Kako je prenela nemačka agencija DPA, u takmičenju u „slobodnom stilu” pobednica je ženka psa iz Estonije po imenu Kara za umetnički „dojam” i bacanje u dalj od čitavih 30 centimetara.
Ovo je prvi put da se ovaj šampionat održava izvan Finske a na njemu je učestvovalo više od 50 takmičara iz Sjedinjenih Američkih Država, Južne Koreje, Japana, Finske, Švedske, Estonije, Rusije i drugih zemalja. (Tanjug) 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Najlakši smartfon - Dell Aero

Kompanija Dell najavila je smartphone uređaj koji radi pod Android operativnim sistemom, a nosi naziv Aero....

Skype na Nokia telefonima

Čuveni sistem za glasovnu komunikaciju preko Interneta Skype sada je dostupan i preko virtuelne prodavnice....

Nokia X3

Prvi model nove serije “Touch and Type” (dodirni i piši) Nokia X3, je ultra tanki telefon sa kombinacijom ekrana osetlji...