Početna » Fun » Zanimljivosti »

Prvakinja u SMS-u

 
Prvakinja u SMS-u
Zanimljivosti | dodato 19.08.2008.
Detalji

Od organizatora takmičenja, jednog švedskog operatera mobilne telefonije, dobila je nagradu od 25.000 kruna.

 
 

Mlada Šveđanka Mi Svenson uspela je da za 61 sekundu napiše tekst od 141 znaka, sastavljen od kratkih rečenica, sa mnogo znakova interpunkcije.

Tekst nije bio težak, ali je ipak bilo potrebno naučiti ga napamet.
Mlada Šveđanka postala je državna prvakinja u SMS-u, jer je najbrže na mobilnom telefonu napisala tekst koji su spremili organizatori takmičenja.
Mlada Šveđanka Mi Svenson uspela je da za 61 sekundu napiše tekst od 141 znaka, sastavljen od kratkih rečenica, sa mnogo znakova interpunkcije.
„Tekst nije bio težak, ali je ipak bilo potrebno naučiti ga napamet”, izjavila je pobednica.
Od organizatora takmičenja, jednog švedskog operatera mobilne telefonije, dobila je nagradu od 25.000 kruna (2.674 evra).
Mi Svenson je od druge finalistkinje bila brža sedam sekundi, ali ipak nije potukla sopstveni rekord od 50 sekundi koji je postavila u polufinalu. (RTS)Pogledaj i:

sms

,

mobilni

 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Trojanci napadaju i mobilne telefone

Prema tvrdnjama kompanije Kaspersky Lab (jedna od vodećih u sektoru razvoja sistema sigurnosti), detektovan je trojanac Pyth...

HTC tri nova 4G modela

Tajvanski proizvođač HTC je razvio tri nova smartphone modela četvrte generacije....

LG Reveal telefon - samo za dame

Tehničke karakteristike su sasvim zadovoljavajuće, pa LG Reveal oma ekran veličine 2.4 inča, punu QWERTY tastaturu, kamer...