Početna » Fun » Zanimljivosti »

Prvakinja u SMS-u

 
Prvakinja u SMS-u
Zanimljivosti | dodato 19.08.2008.
Detalji

Od organizatora takmičenja, jednog švedskog operatera mobilne telefonije, dobila je nagradu od 25.000 kruna.

 
 

Mlada Šveđanka Mi Svenson uspela je da za 61 sekundu napiše tekst od 141 znaka, sastavljen od kratkih rečenica, sa mnogo znakova interpunkcije.

Tekst nije bio težak, ali je ipak bilo potrebno naučiti ga napamet.
Mlada Šveđanka postala je državna prvakinja u SMS-u, jer je najbrže na mobilnom telefonu napisala tekst koji su spremili organizatori takmičenja.
Mlada Šveđanka Mi Svenson uspela je da za 61 sekundu napiše tekst od 141 znaka, sastavljen od kratkih rečenica, sa mnogo znakova interpunkcije.
„Tekst nije bio težak, ali je ipak bilo potrebno naučiti ga napamet”, izjavila je pobednica.
Od organizatora takmičenja, jednog švedskog operatera mobilne telefonije, dobila je nagradu od 25.000 kruna (2.674 evra).
Mi Svenson je od druge finalistkinje bila brža sedam sekundi, ali ipak nije potukla sopstveni rekord od 50 sekundi koji je postavila u polufinalu. (RTS)Pogledaj i:

sms

,

mobilni

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Etno selo Babina Reka
Etno selo Babina Reka se nalazi u lazarevačkoj opštini u sklopu sela Trbušnica......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Siemens Solar - neka bude svetlost!

Kompanija Siemens predviđa da bi mnogi u skorijoj budućnosti mogli da pređu na upotrebu telefona koji se napajaju sunčevo...

Mobilni telefon izaziva RAK!

Svetska zdravstvena organizacija upozorava....

Naučnici razvijaju mobilne za gluve

Istraživači Univerziteta u Vašingtonu razvili su softver koji će omogućiti osobama oštećenog sluha i gluvima da komuni...