Početna » Fun » Zanimljivosti »

Britanke pred sudom zbog takmičenja

 
Detalji

Ženama je plaćeno da se u baru na plaži Laganas takmiče u oralnom seksu, a ceo događaj je snimljen i okačen na internet.

 
 

Laganas je jedno od najpopularnijih letovališta za mlade i poznato je po ludom noćnom životu.

Osim njih privedeno je još 12 muškaraca, šest Grka i šest Engleza, uključujući i vlasnike bara u kom je takmičenje održano.
Devet Britanki koje su učestvovale u takmičenju u oralnom seksu na popularnom grčkom ostrvu Zakintos, terete se za prostituciju i završiće pred sudom. Osim njih privedeno je još 12 muškaraca, šest Grka i šest Engleza, uključujući i vlasnike bara u kom je takmičenje održano. Ženama je plaćeno da se u baru na plaži Laganas takmiče u oralnom seksu, a ceo događaj je snimljen i okačen na internet. Muškarci su optuženi za nepristojno ponašanje. Laganas je jedno od najpopularnijih letovališta za mlade i poznato je po ludom noćnom životu. Godišnje Grčku poseti 15 miliona ljudi, a petina su Britanci. (Blic) 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Deseti Beer Fest

Ušće, pivo, muzika i odličan provod - tradicionalno dobra kombinacija!...

Okršaj mladih di-džejeva u Braunu

Prvo veče „Clash of the DJ's“ takmičenja mladih di-džejeva, koje organizuju klub Mr Stefan Braun i muzička prodavnica...

Splav RIVER - 17.06.12.

Bili smo na legendarnoj nedeljnoj žurci R'N'B Dj PLAYA na splavu Riiiiiiveeeeerrrrrr!!!...