Početna » Fun » Zanimljivosti »

„Ljudsko ogledalo” u vozu

 
Detalji

Među ranijim projektima "ImprovEverywhere" je i grupa toples muškaraca koja uleće u radnju sa majicama „Aberkrombi&Fič”.

 
 

Projekat „ljudsko ogledalo” obuhvatio je devet parova identičnih blizanaca, a putnici koji su ulazili u vagon bukvalno su mislili da vide duplo.

Kako bi dodatno „zakuvali” stvari, organizatori su sve blizance obukli isto, i predložili im da potpuno imitiraju gestove svog para.
Umetnička grupa "ImprovEverywhere" šokirala je Njujorčane, napunivši ceo vagon metroa identičnim blizancima. Projekat „ljudsko ogledalo” obuhvatio je devet parova identičnih blizanaca, a putnici koji su ulazili u vagon bukvalno su mislili da vide duplo. Kako bi dodatno „zakuvali” stvari, organizatori su sve blizance obukli isto, i predložili im da potpuno imitiraju gestove svog para. Blizanci koji su se odazvali pozivu čak su uparili i prateće detalje, pa su bliznakinje Drinkvoter u isto vreme pile vodu, a drugi su imali identične "iPod" plejere ili mobilne telefone. Njujorčani u vozu na liniji šest silno su se zabavili, slikali blizance, snimali ih kamerama mobilnih telefona... Među ranijim projektima "ImprovEverywhere" je i grupa toples muškaraca koja uleće u radnju sa majicama „Aberkrombi&Fič”. (Mondo)
Pogledaj i:

ogledalo

,

voz

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Etno selo Babina Reka
Etno selo Babina Reka se nalazi u lazarevačkoj opštini u sklopu sela Trbušnica......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Autopsia: Ogledalo uništenja

Autopsia je depersonalizovana umetnička projekcija koja se bavi muzičkom, likovnom i filmskom produkcijom. Autopsia okuplja...

„Ljudsko ogledalo” u vozu

Umetnička grupa "ImprovEverywhere" šokirala je Njujorčane, napunivši ceo vagon metroa identičnim blizancima....