Početna » Fun » Zanimljivosti »

Nike Vas vodi na oproštajni meč

 
Detalji

Klikni na link za slušanje KOSAVA.fm RADIJA!
http://play.radioteka.org/radio-kosava-fm/

 
 

Kompanija Nike još jednom je, ponosno, stala iza svog dugogodišnjeg promotera, Dušana Kecmana i njegove humanitarne košarkaške utakmice koja će i zvanično označiti kraj uspešne karijere legendarnog igrača.

NIKE VAS VODI NA OPROŠTAJNI MEČ DUŠANA KECMANA
Kao tehnički sponzor meča revijalnog i humanitarnog karaktera, kompanija Nike je obezbedila opremu za sve učesnike manifestacije, ali nije zaboravila ni obožavaoce Dušana Kecmana i prave ljubitelje košarke.

Tokom subote, prvih pedeset kupaca u Nike radnji u Delta Sitiju, na poklon će dobiti po dve ulaznice za humanitarni meč u hali „Pionir“, dok će u istom tržnom centru, od 17h, Dušan Kecman zajedno sa Petrom Božićem, Novicom Veličkovićem, Markom Kešeljom, Urošem Tripkovićem i Lukom Bogdanovićem deliti autograme i biti dostupni svim posetiocima za druženje i fotografisanje.

Svoj dolazak i nastup na revijalnom meču najavili su brojni košarkaši sa kojima je Dušan Kecman tokom svoje karijere igrao, kao i budući mladi košarkaški asovi izabrani u kampanji „Tim za sutra“. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Članovi Udruženja turističkih vodiča Srbije posetili Surčin
Članovi Udruženja turističkih vodiča Srbije i ekipa portala „Kuda za vukend” posetili su opštinu Surčin....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

12. Jordan Brand Classic turnir

Dva Stefana predstavljala Srbiju na Jordan Brand classic turniru....

We Run Belgrade 15. septembra

Start trke biće u blizini Brankovog mosta, a svaki prijavljeni učesnik će na samoj trci na poklon dobiti......

Nike pilates day

U Beogradu je u nedelju 08. marta, u hotelu Zira, održan Nike Pilates Day, na kome je predavač bio najistaknutiji Pilates i...