Početna » Fun » Zanimljivosti »

RONALDO, RUNI I NEJMAR PREUZIMAJU RIZIK!

 
Detalji

Film prikazuje kako se najbolji svetski fudbaleri suočavaju sa pritiskom i očekivanjima javnosti, navijača i medija.

 
RONALDO, RUNI I NEJMAR PREUZIMAJU RIZIK!RONALDO, RUNI I NEJMAR PREUZIMAJU RIZIK!RONALDO, RUNI I NEJMAR PREUZIMAJU RIZIK!RONALDO, RUNI I NEJMAR PREUZIMAJU RIZIK!
 

Cilj kampanje je da prikaže čast koju svaki fudbaler oseti kada nastupa za svoju reprezentaciju, ali i pritisak i odgovornost sa kojima se u tom momentu suočava.

Film prikazuje Kristijana Ronalda, Nejmara, Vejna Runija i pritisak sa kojim se najveće svetske, fudbalske zvezde susreću kada igraju na najznačajnijim takmičenjima.
Kompanija Nike danas je predstavila kratki film “Rizikuj sve“, prvi od nekoliko delova istoimene kampanje, koja slavi fudbal i predstojeće Svetsko prvenstvo. Cilj kampanje je da prikaže čast koju svaki fudbaler oseti kada nastupa za svoju reprezentaciju, ali i pritisak i odgovornost sa kojima se u tom momentu suočava.

Film prikazuje Kristijana Ronalda, Nejmara, Vejna Runija i pritisak sa kojim se najveće svetske, fudbalske zvezde susreću kada igraju na najznačajnijim takmičenjima.

Nike započinje spot predstavljajući Ronalda na putu ka aerodromu, prvo samog, u svojim mislima, a zatim i okruženog navijačima koji su došli da vide i pozdrave svog heroja. Podrška navijača vidljiva je i na ulicama Lisabona, gde su prikazani ljudi u dresovima i bilbordi sa likom najboljeg igrača sveta. Fanatizam dostiže svoj vrhunac kada se preko radija začuje glas i izveštaj sa sinoćnje utakmice: „Ronaldo postiže gol! A ko bi drugi, ako ne Ronaldo...!?“

U međuvremenu, dok se Runi u hotelskoj sobi oblači, komentator ga podseća na činjenicu koja mu je dobro poznata: „Iako ima fenomenalnu karijeru, Runi nije postigao pogodak za Englesku, na nekom od velikih prvenstava“. Scena kada mediji kritikuju Runija tokom izlaska iz hotela odlično oslikava pritisak i očekivanja sa kojima se on suočava, kako u svojoj zemlji, tako i van nje.

Brazilac Nejmar, koji je od nedavno prisvojio dres sa brojem 10, posmatra navijače iz autobusa sa brazilskim reprezentativcima. Na stadionu, na putu od svlačionica do terena, primećuje ko je sve nosio čuvenu „desetku“ nacionalnog tima i prošlost koju ona nosi. Nejmar se suočava sa pritiskom koji bi „zaledio“ većinu igrača, međutim na njegovom licu se može videti samo nagoveštaj osmeha.

Film prikazuje kako se najbolji svetski fudbaleri suočavaju sa pritiskom i očekivanjima javnosti, navijača i medija, ali i kako uz volju da rizikuju sve zarad pobede prevazilaze sve prepreke. Kada ste spremni da preuzmete rizik, niko ne zna za šta ste sposobni!


POGLEDAJ VIDEO:
http://www.youtube.com/watch?v=gwxdEECNpZY 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Ljubičasti kaput
U ovogodišnji zbornik uvršćeni su i stihovi novinarke „politike” Mirjane Nikić....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Injesta u novoj kampanji za Nike

Zvezda najnovije Nike-ove kampanje za CTR 360 Maestri III kopačke je fudbaler F.K. Barselona, Andres Injesta....

Vejn Runi divljao po ulici

Napadač Mančestera osvanuo na paparaco fotkama kako urla na ulici, "olakšava se" ispred noćnog kluba......

Patike koje postaju papuče... i obrnuto

Neobični model podseća na starke, ali se razlikuje u jednom detalju: oko čitavog đona je rajsferšlus, kada ga otkopčate...