Početna » Fun » Zanimljivosti »

Besplatne karte za EXIT volontere

 
Detalji

Kontaktirajte Exit tim putem:

-maila (contact@exittrip.org) ili
-telefona (+381 64 80 666 01)

 
 

EXIT TIM poziva sve zainteresovane koji žele da budu deo najvećeg festivala na području jugoistočne Evrope da to i učine.

Volonteri domaćini koji budu izabrani dobiće na poklon četvorodnevnu kartu za EXIT festival.
Kako bi posetiocima EXIT festivala bila pružena što kvalitetnija usluga EXIT TIM je raspisao konkurs za volontere domaćine koji će biti na raspolaganju gostima festivala i pružiti im neophodne informacije u vezi sa festivalom, Novima Sadom i smeštajem.
Potrebno je da volonter domaćin pošalje podatke o obrazovanju, radnom iskustvu i znanju stranih jezika na contact@exittrip.org ili kontaktom putem telefona 064.806.6601. Volonteri domaćini koji budu izabrani dobiće na poklon četvorodnevnu kartu za EXIT festival.

EXIT TIM pokrenuo je i prvi zvanični turistički sajt festivala www.exittrip.org koji posetiocima festivala na jednom mestu pruža sve informacije vezane za smeštaj, prevoz ali i turističke usluge i zabavne programe u Novom Sadu tokom trajanja festivala.Pogledaj i:

exit

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Erika Badu na Exit-u

R'n'b i neosoul kraljica, Erykah Badu, nastupiće na glavnoj bini Exita treći dan festivala, u subotu, 14. jula....

Nova imena Fusion bine

Njujorški eksperimentalni rock bend Yeasayer i švedski trio Miike Snow nastupiće na Fusion bini Exit festivala. ...

New Order potvrdili nastup na Exitu

Exit sa ponosom najavljuje da će New Order, jedan od najpriznatijih i najuticajnijih bendova današnjice nastupiti na Petrov...