Početna » Fun » Zanimljivosti »

Besplatne karte za EXIT volontere

 
Detalji

Kontaktirajte Exit tim putem:

-maila (contact@exittrip.org) ili
-telefona (+381 64 80 666 01)

 
 

EXIT TIM poziva sve zainteresovane koji žele da budu deo najvećeg festivala na području jugoistočne Evrope da to i učine.

Volonteri domaćini koji budu izabrani dobiće na poklon četvorodnevnu kartu za EXIT festival.
Kako bi posetiocima EXIT festivala bila pružena što kvalitetnija usluga EXIT TIM je raspisao konkurs za volontere domaćine koji će biti na raspolaganju gostima festivala i pružiti im neophodne informacije u vezi sa festivalom, Novima Sadom i smeštajem.
Potrebno je da volonter domaćin pošalje podatke o obrazovanju, radnom iskustvu i znanju stranih jezika na contact@exittrip.org ili kontaktom putem telefona 064.806.6601. Volonteri domaćini koji budu izabrani dobiće na poklon četvorodnevnu kartu za EXIT festival.

EXIT TIM pokrenuo je i prvi zvanični turistički sajt festivala www.exittrip.org koji posetiocima festivala na jednom mestu pruža sve informacije vezane za smeštaj, prevoz ali i turističke usluge i zabavne programe u Novom Sadu tokom trajanja festivala.Pogledaj i:

exit

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
ARZAMAS
„Arzamas je roman o sreći i smrti koje se sudaraju kroz svakodnevni život majke koja odlazi i ćerke koja ostaje...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

M.I.A. na Exitu!

Sve one koji su se razočarali 2008. zbog otkazivanja nastupa na Exitu, obradovaće informacija da londonska muzičarka M.I.A...

Erika Badu na Exit-u

R'n'b i neosoul kraljica, Erykah Badu, nastupiće na glavnoj bini Exita treći dan festivala, u subotu, 14. jula....

Happynovisad bina na Exitu 08

Ovogodišnji Exit festival predstavlja program druge po veličini elektronske bine – Tuborg Happynovisad Stage....