Početna » Fun » Zanimljivosti »

Najekskluzivnije kreditne kartice

 
Detalji

Nisu poznati.

 
Merrill-Accolades-Card-koju-izdaje-Bank-of-AmericaRBC-Visa-Infinite-koju-izdaje-Royal-Bank-of-CanadaCoutts-&-Co-World-Card-koju-izdaje-CoutsAmerican-Express-Platinium-CardJ. P. Morgan PaladiumDubai-First-Royale-MasterCardAmerican-Express-Centurion
 

Za sve one kojima su džepovi premali za njihov novac, vodeće svetske banke nude usluge svojih kreditnih kartica. Portal Credit Card Forum napravio je listu najekskluzivnijih kartica.

Njihovi vlasnici su najbogatiji i najmoćniji ljudi na svijetu za čije povjerenje se utrkuju vodeće svetske banke.
7. Merrill Accolades Card koju izdaje Bank of America
Da bi se kvalifikovali, morate biti verni i dugogodišnji korisnik usluga Merrill Lyncha. Godišnja naknada iznosi 295 dolara, a banka je velikodušno spremna odustati od nje ukoliko na računima Merrill Lyncha i Bank of America imate više od 250.000 dolara.

6. RBC Visa Infinite koju izdaje Royal Bank of Canada
Ova usluga Kanadske kraljevske banke je u ponudi isključivo Kanađanima. Godišnja naknada je 399 dolara za klijente banke, odnosno 599 dolara za nebankarske klijente.
Kako bi se kvalifikovali, Kanađani moraju imati 1.000.000 kanadskih dolara likvidnih sredstava i 3.000.000 neto vrednosti imovine.

5. Coutts & Co World Card koju izdaje Couts
Ako ste stanovnik Velike Britanije onda je odluka želite li postati korisnik Coutts & Co World Card kartice isključivo na vama, naravno pod uslovom da ispunjavate uslove. Kako bi se kvalifikovali, morate imati raspoloživa sredstva u iznosu od najmanje 800.000 dolara.
Ukoliko spadate u kategoriju velikih korisnika i vaša "punjenja" nisu manja od 80.000 dolara, Couts banka će biti široke ruke i odustati od 560 dolara godišnje naknade.

4. American Express Platinium Card
Uz godišnju naknadu od 450 dolara ova kreditna kartica nudi brojne benifite svojim vlasnicima, a jedan od "najprimamljivijih" je 200 dolara godišnje koje vam American Express stavlja na raspolaganje, a vi ih možete potrošiti na aerodromske takse, troškove prtljaga, hrane i pića u avionima širom sveta.

3. J. P. Morgan Paladium
Ova kreditna kartica je napravljena od paladijuma i dvadesettrokaratnog zlata. Da bi se kvalifikovao klijent mora biti korisnik usluga JP Morgan Private Bank, kao i Investment Bank i Commercial Bank, te usluga trezora ove banke.
Svaki korisnik koji na računima ima 5.000.000 dolara i plati 595 dolara godišnje naknade stiče pravo da raspolaže ovom kreditnom karticom.

2. Dubai First Royale MasterCard
To što je izdaje banka u vlasništvu vladarske porodice Ujedinjenih Arapskih Emirata već dovoljno govori o njoj, a i o profilu korisnika. Namjenjena je rezidentima UAE- a i napravljena je od zlata i dijamanata.
Ova kartica pruža mogućnost neograničene potrošnje, a kriterijum za sticanje ove kartice je nepoznat. Premijerno je predstavljena 2008. godine, a njeni prvi vlasnici su postali 200 najbogatijih klijenata Dubai First Royale banke.
Reč je o naftnim magnatima sa Bliskog Istoka čije račune krasi desetak nula.

1. American Express Centurion
Prva kartica sa ovog spiska je American Express Centurion. Ova kreditna kartica zahteva inicijaciju u iznosu od 5.000 dolara. Ako je komitent vlasnik zlatne ili platinaste American Express kartice i ispunjava vrlo stroge kriterijume, biće pozvan da aplicira za American Express Centurion.
Izvor: www.vijesti.me 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Osama - Kasaba u Njujorku
Živopisna i ekspresivna priča o odrastanju, prijateljstvu, ljubavi i ratu u formi romana......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

American Music Club

American Music Club su jedan od najvažnijih sastava poniklih u alternativnim rock krugovima u SAD tokom osamdesetih. Predsta...

Morgan Frimen teško povređen

Oskarovac Morgan Frimen doživeo je u ponedeljak saobraćajnu nesreću u kojoj je teško povređen....

Red

Frenk, Džo, Marvin i Viktorija, nekada su bili najbolji agenti CIA....