Početna » Fun » Zanimljivosti »

10. Međunarodni sajam obrazovanja!

 
Detalji

Sve informacije možete pronaći na zvaničnom sajtu sajma http://www.edufair.rs, kao i kontaktiranjem organizatora sajma putem e-mail adrese office@oivivio.com ili pozivom na telefon (011) 303-67-94

 
 

10. Međunarodni sajam obrazovanja - EDUfair™ 2013 8. i 9. mart 2013 Hotel Metropol Beograd

8. i 9. mart 2013 Hotel Metropol Beograd
EDUfair™ čitavu deceniju pomaže našim budućim studentima u njihovom izboru obrazovanja i budućih karijera, sa sloganom „A šta ćeš ti da studiraš?“.

Preko 80 domaćih i inostranih fakulteta i visokih škola iz 15 zemlja im svakako olakšava i ukazuje na veliki izbor i mogućnosti koje imaju pri biranju njihovog daljeg školovanja. Godinama smo verni partner i savetnik za preko 7.000 mladih ljudi koji posete sajam.

Zemlja počasni gost je Velika Britanija, koja je u saradnji sa Ministarstvom prosvete nauke i tehnološkog razvoja omogućila održavanje ovogodišnjeg sajma.

Svečanom otvaranju, 8. marta, sa početkom u 12h, će prisustvovati i rektori, dekani, profesori, kao i predstavnici medija, a EDUfair™ će i ove godine otvoriti Ministar prosvete nauke i tehnološkog razvoja prof. dr. Željko Obradović i Ambasador Velike Britanije.

Sajam je svoj kreativni duh obogatio i proširio besplatnim radionicama namenjenim učenicima i profesorima: “Brzo čitanje”, “Brilijantno učenje”, ”Neverbalna komunikacija”, “Kako aplicirati za stipendiju”, “Studentske vize” i mnoge druge.

Potpuno besplatne ulaznice mogu se naći pre početka sajma na sajtu www.edufair.rs, , kao i putem aktivacije na facebook-u. Cena ulaznice na sajmu je 100 dinara, za organizovane grupe od 3 i više učenika cena iznosi 70 dinara po osobi.

Ulaz za pratioce grupa je besplatan, a ulaz na radionice je uključen u cenu ulaznice.

Maturanti i đaci trećih razreda, na jednom mestu, dobijaju sve informacije koje su im potrebne pri izboru fakulteta ili više škole, EDUfair™ rešava nedoumice koje imaju budući studenti. I zato podstičimo zajedničkim snagama razvoj obrazovanja u Srbiji – dođite na EDUfair™ 2013. 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Kragujevac Auto Ekspo

U Kragujevcu će se od 26. do 30. novembra održati Sajam automobila i autodelova koji će okupiti 40 prodavaca automobila i ...

Oduvek i zauvek graditi

Od 16. do 20. aprila održaće se, na Beogradskom sajmu, 39. Međunarodni sajam građevinarstva – SEEBBE....

Tokio Hotel u zemlji čuda

Bend Tokio Hotel koji će nastupiti u Beogradskoj areni 28. marta u sklopu svoje Humanoid City turneje jedini je nemački ben...