Početna » Fun » Zanimljivosti »

Nike Patrola na Adi

 
Nike Patrola na Adi
Zanimljivosti | dodato 29.08.2012.
Detalji

Trka WE RUN BELGRADE trka će se održati 16. septembra na novom Mostu na Adi, Pored Facebook stranice https://www.facebook.com/NikeRunningSrbija, na kojoj svi zaintersovani mogu da se prijave za učešće, prijavljivanje je omogućeno i u Nike prodavnicama u Beogradu i Novom Sadu.

 
 

Atletičar Igor Šarčević iznenadio beogradske trkače na Adi

U duhu priprema za WE RUN BELGRADE trku, Nike patrola, koju su činili atletičar Igor Šarčević i Nike ekipa, rešili su da iznenade rekreativce koji na Adi redovno trče, i na licu mesta ih prijave za veliku trku. Promocija gradskog trčanja i zdravog i aktivnog načina života na beogradskom kupalištu naišla je na odličan odziv ljudi koji džogiraju i koji se do sada nisu prijavili, a Igor je uspeo da ih ohrabri i ubedi da učestvuju na trci.

Kako bi svi 16. septembra trčali u najadekvatnijoj opremi, naš proslavljeni atletičar je rekreativcima poklonio i nove Nike Lunar Glide +4, ultra lagane patike koje omogućavaju trkačima da ostvare svoj pun potencijal, zahvaljujući najnovijoj Nike tehnologiji.Pogledaj i:

nike

,

trka

,

ada

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
16. Beogradski salon vina
16. Beogradski salon vina, biće održan 6. i 7. decembra 2019. u hotelu Hyatt Regency...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Zlatna odbojkašica

Najbolja igračica na Evropskom prvenstvu u odbojci i nova ambasadorka brenda Nike, Jovana Brakočević, iskoristila je svoje...

Nike GS 2 kopačke

Nike Football je predstavio drugu generaciju Nike GS kopački - Nike GS2...

Završen Nike "The Chance" projekat

Pobednici Nike "The Chance" projekta su Marko Di Lauro, Kevin Salazar i Gonzalo Balbi....