Početna » Fun » Zanimljivosti »

Izazov u planinskom skejtbordu

 
Detalji

Evropski izazov u planinskom sjetbordu održaće se od 31.08 do 01.09.20102. u Bukovcu, 15 km od Novog Sada.
Za više informacija o programu takmičenja pozovite 064 218 9 569

 
 

Još jednu "paklenu" nedelju, članovi kluba planinskog skejtborda "ATB" su iskoristili za poslednje pripreme i trening, kako bi spremni dočekali 5. EVROPSKI IZAZOV U PLANINSKOM SKEJTBORDU.

Već petu godinu Klub planinskog skejtborda "ATB", jedini ATB klub u Srbiji, organizuje EVROPSKI IZAZOV U PLANINSKOM SKEJTBORDU - Boarder Cross/Freestyle.

Ovo će biti prvo predstavljanje planinskog skejtborda u ovogodišnjem septembarskom nizu. Već od 8. do 16. septembra, zaljubljenici u ekstremne sportove imaće priliku da se sretnu sa KPS "ATB" u okviru programa CLIMBING LIFE FEST-a, koji će biti održan na platou SPENS-a, a u organizaciji Penjačkog kluba "Adrenalin". Takođe, od 14. do 16. septembra sledi i EKSTREMNI VIKEND, takođe u Bukovcu, gde će naši zlatni takmičari imati priliku da predstave "ATB".

U okviru ovogodišnjeg Evropskog izazova u planinskom skejtbordu organizovana je i projekcija filma Kluba SNB LIFE, pod naslovom "U potrazi za snegom". Takođe posetioci/navijači će uživati i u muzičkom programu popularnih dj-eva:dj Gize, Fakir-a i dj para Phrobotique / Triphun-a.

Pored učešća naših najboljih takmičara, očekujemo dolazak i takmičara iz: Slovenije, Rumunije, Italije, Francuske, Velike Britanije, Poljske, Češke, Belgije, Holandije, Rusije, Mađarske, Bosne i Hercegovine, Nemačke, Brazila i Bugarske.
Ove godine manifestacija Evropski izazov u planinskom skejtbordu dobila je preporuku i podršku Grada Novog Sada, čime je učinjen veliki doprinos afirmaciji ovog sporta i naših zlatnih takmičara.

Bukovačka staza, dužine 700 m, najduža je i najopasnija staza u Evropi i predstavlja veliki izazov za profesionalne sjektbordere. Vozi se brzinom preko 40 km/h. Očekuje se dolazak više od 50 takmičara iz 15 evropskih zemalja.
 
 
 
Za Vašu pažnju
 
“Best Buy Automobil u Evropi 2020.”: Opel Corsa
Opel Corsa osvojio prestižnu nagradu „Best Buy Automobil godine u Evropi 2020.”...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Vasil Hadžimanov

Nakon četiri objavljena albuma i petnaest godina na sceni, Vasil Hadžimanov bend snimio je novi album....

„Depeche Mode – Black Celebration“

Promocija knjige „Depeche Mode – Black Celebration“...

Dva soma

Stara konoba restoran Dva soma nalazi se na Banovom Brdu, prekoputa Stankom centra. Kuća od kamena drveta i opeke, okružena...