Početna » Fun » Zanimljivosti »

Vesli Klark, voditelj rijalitija

 
Detalji

Zvanična web stranica reality show-a
http://www.nbc.com/stars-earn-stripes/

 
 

Vesli Klark, penzionisani generar SAD i bivši komandant NATO u Evropi, postao je voditelj "rijalitija" "Stars Earn Stripes" (Zvezde se takmiče za odlikovanja).

U šou programa se poznate ličnosti bore u lažiranim bitkama.

Klark će ocenjivati fizičku veštinu zvezda poput pevača Nika Lečija, glumca Terija Kruza i muža bivše guvernerke Aljaske Sare Pejlin, Toda. U prvim tv kritikama emisija je ocenjena kao sladunjava, promotivna vojna pornografija, prenose američki mediji.

A Klark je kao zajedljivi voditelj Sajmon Kovel samo manje zastrašujući. "On je blag pred kamerama i, kao što je očekivano, ima veliko iskustvo koje može da donese ovim lažnim ratnim igrama", ocenjuje "Njujork tajms".

Ovo izgleda kao čudna odluka o karijeri čoveka koji je završio čuvenu vojnu akademiju Vest point kao najbolji u klasi. Ali od kada je otišao u penziju, izgradio je drugu karijeru prostituišući prvu.

Prvo je reklamirao sumnjive tehonološke proizvode, a onda je i sam postao proizvod, odnosno pokušao je da postane presednik SAD tri godine pošto je otpušten sa posla rukovođenja ratom na Kosovu koji je vodio NATO.

Na tom putu je nesvesno pružio argumente svojim mnogobrojnim vojnim kritičarima koji su ga smatrali klovnom. A jedan od njegovih bliskih potčinjenih tvrdi da je zamalo pokrenuo treći svetski rat.

Izvor:B92, Tanjug 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Trpele
Potresne ispovesti zlostavljanih žena koje su na nasilje odgovorile nasiljem – pretočene u savremenu, verbatim dramsku formu....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Firči izviždan

Firči je pred studiom dočekan sa "uuuuaaa", psovkama ali je nešto i letelo prema njemu....

"Prvi kuvar Srbije" na Pinku

Prava poslastica za sve ljubitelje gastronomskih šou programa biće novi format TV Pink koji nosi naslov “Prvi kuvar Srbij...

"Ranjeni orao" ponovo leti

Repriza popularne serije počinje u ponedeljak, 3. maja....