Početna » Fun » Zanimljivosti »

Injesta u novoj kampanji za Nike

 
Detalji

Čitav spot možete pogledati putem linka:
http://www.youtube.com/watch?v=2U2PtSgjdO8&feature=relmfu

 
 

Zvezda najnovije Nike-ove kampanje za CTR 360 Maestri III kopačke je fudbaler F.K. Barselona, Andres Injesta.

U spotu poznati fudbaler kao marioneta, na perfektan način dominira i diktira uslove igre na minijaturnom pozorišnom fudbalskom terenu.
Nove kopačke CTR 360 Maestri III su potpuno redizajnirane i prilagođene najboljim veznim igračima, kakav je i Injesta, kome nove inovativne performanse kopački, pomažu da pojača kontrolu lopte ali i samu igru.

Injesta, poznat po besprekornoj kontroli lopte na terenu, na snimanju reklame je izjavio: „Bilo mi je zabavno, uvek je dobro raditi nešto drugačije. CTR360 Maestri su glavni alat u mom poslu, zbog njih se osećam prijatno na terenu i sigurno u kontaktu sa loptom“.

Nike tehnologija kontrole igre u svim uslovima, omogućava da površina kopačke zadrži isti nivo trenja, kontakta i kontrole nad loptom i u suvim i u vlažnim uslovima. Ova tehnologija je specifična zbog posebne obrade u razvoju gornjih slojeva materijala kako bi pružili konzistentan osećaj pri kontaktu sa loptom u svakom trenutku.

Gde god da se igra fudbal, vreme uvek odigra svoju ulogu; samo u Londonu tokom sezone u proseku 125 dana ima padavina što znatno otežava dočekivanje i prosleđivanje lopte čak i najboljim igračima..
Pogledaj i:

injesta

,

nike

,

fudbal

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Kad su cvetale tikve
Roman Dragoslava Mihajlovića, „Kad su cvetale tikve“ prvi put je objavljen 1968. godine i izazvao je u to vreme značajnu reakciju socijalističkog režima....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Coca-Cola rute FIFA

Poslednja faza Coca-Cola rute FIFA trofeja svetskog prvenstva kreće ka Južnoj Africi...

RONALDO, RUNI I NEJMAR PREUZIMAJU RIZIK!

Kompanija Nike danas je predstavila kratki film “Rizikuj sve“, prvi od nekoliko delova istoimene kampanje, koja slavi fud...

Jovana Brakočević i Ivana Španović

Jovana Brakočević i Ivana Španović prvi put zajedno pred objektivom za Nike....