Početna » Fun » Zanimljivosti »

Vodič za seks turizam izazvao skandal

 
Detalji

Knjiga je bila prodaji od oktobra 2011.

 
 

Elektronska knjiga „Age of Consent: A Sex Tourists Guide!”, pisca Pitera F. Fridmana, povučena sa tržišta

Elektronska knjiga „Age of Consent: A Sex Tourists Guide!” (Uzrast seksualne saglasnosti: Turstički vodič!) Pitera F. Fridmana izazvala je pravo zgaražavanje javnosti, tako da je američka online prodavnica Amazon morala da je povuče iz prodaje.

U rekalmi za knjigu piše: „U nekim zemljama je nelegalno da se konzumira vanbračni seks, uz ozbiljne posledice ako vas uhvate. Na drugoj strani, ima mnogo država na ovoj planeti gde je uzrast seksualne saglasnosti 12 ili 13... Ova knjiga od 3,49 dolara će vas držati podalje od zatvora, pa će to možda biti i najvažnijih nekoliko dolara koje će svaki testosteronom ispunjeni putnik da potroši”.

Knjiga je bila prodaji od oktobra 2011.

„Protestovali smo i ranije kod Amazona”, kazao je Džo Kols, jedan od zvaničnika grupe Love 146 koja se bori protiv zlostavljanja dece . „Tada su uklonili ‘Pedofilski vodič za ljubav i zadovoljstvo’”.

Sam sadržaj knjige je zapravo niz spiskova na 18 stranica, sa zemljama razvrstanim po kontinentima i naznačenom uzrastu za seksualnu saglasnost u svakoj. Poslednje dve liste u knjizi su bile „Najnižih 35 na svetu” i „Gde je seks zabranjen”.

Pitera F. Fridmana za sada niko nije uspeo da pronađe. On je, inače, autor još tri e-knjige o seksu: „Seks truizam u Bangkoku”, „Seks turizam u Pataji” i „Besplatan seks preko veb kamere”.

Izvor:B92Pogledaj i:

knjiga

,

ebook reader

,

sex

,

turizam

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Etno selo Babina Reka
Etno selo Babina Reka se nalazi u lazarevačkoj opštini u sklopu sela Trbušnica......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Beogradski sajam knjiga

Otvaranje Sajma knjiga: Sajam će otvoriti književnik Dragoslav Mihailović. U ime zemlje počasnog gosta otvaranje Sajma ć...

Dani Evropske Baštine 2010

Kulturno nasleđe i održivi razvoj; Baština - prošlost, sadašnjost, budućnost......

Kome je pisala Merlin Monro?

Jedan francuski izdavač objaviće na jesen javnosti nepoznata pisma, beleške i pesme Merilin Monro....