Početna » Fun » Zanimljivosti »

Šta vas očekuje u V.I.P. VILI?

 
Detalji

Cena dnevne ulaznice za V.I.P. VILU je 600 dinara, dok je cenaulazniceza “Weekend night extravaganza” žurkepetkomisubotom 800 dinara.

 
 

U najluksuznijem delu beogradskog naselja Dedinje, za sve ljubitelje letnjeg provoda 3.avgusta otvaraju se vrata ekskluzivne V.I.P. VILE.

“Morning chill” je jedan od sadržaja u V.I.P. VILI rezervisan za jutarnje opuštanje.
U najluksuznijem delu beogradskog naselja Dedinje, za sve ljubitelje letnjeg provoda 3.avgusta otvaraju se vrata ekskluzivne V.I.P. VILE, mesta gde ćete tokom celog avgusta moći da uživate u svakodnevnim žurkama uz DJ-eve,hladne koktele, vina, šampanjce…

V.I.P. VILA biće otvorena od 11.00h do 23.00h svakim danom osim ponedeljka, dok se petkom otvara noćni underground klub, gde će svi ljubitelji dobre zabave moći da uživaju do ranih jutarnjih časova.

“Morning chill” je jedan od sadržaja u V.I.P. VILI rezervisan za jutarnje opuštanje. Svi ljubitelji lagane muzike, moći će svakog dana osim ponedeljka, da ispijaju prvu jutarnju kafu i uživaju u suncu pored bazena.

“Morning chill” počinje u 11.00h itraje do 14.00h.

Cena dnevne ulaznice za V.I.P. VILU je 600 dinara, dok je cenaulazniceza “Weekend night extravaganza” žurkepetkomisubotom 800 dinara.

Svi koji kupe 3 ili više dnevnih karata, svaku će platiti po ceni od 500 dinara.
Svako ko kupi ulaznicu za žurke petkom i subotom, na poklon dobija vaučer za jedno piće.

Ulaznice možete da kupite na www.eventim.rs, svim prodajnim mestima Eventima, kao i na sam dan održavanja žurki na ulazu u V.I.P. VILU.

Zbog velikog interesovanja, vaše ulaznice možete da rezervišete na info@vipvilabeograd.com.

Svi koji unapred rezervišu karte, dobiće najbolja mesta za opuštanje pored bazena u bašti V.I.P. VILE.

Više informacija o V.I.P. VILI dostupno je putem web sajta www.vipvilabeograd.com.

BUDI I TI V.I.P.!
Rezerviši svoju kartu na vreme! 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Horeca expo

Horeca expo, međunarodni sajam hotelijera i ugostitelja na kome izlažu vodeće regionalne firme vezane za proizvodnju, uvoz...

Savamala - Beograd

"Savamala – creative district" je turistički program koji promoviše jednu od najstarijih beogradskih četvrti"....

Izlozba cvetnih aranžmana

Nakon prve uspešne samostalne izložbe u Svečanom Salonu železničke stanice Beograd i članstva u udruženju umetnika ist...