Početna » Fun » Zanimljivosti »

„Ledeno doba” - oslikavanje tela

 
Detalji

Bioskop Kolosej: 13h do 15h
Bioskop Cineplexx: 16h do 18h

 
 

Body painting za posetioce u centrima „Delta City“ i „Ušće Shopping Center“

Film „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata” stigao je u domaće bioskope i zabava se nastavlja! Nakon „Dečijih igara LEDENO DOBA”, „MCF MegaCom Film“ organizuje novi atraktivni program za sve ljubitelje čuvenog filmskog serijala.
U tržnim centrima „Ušće Shopping Center“ i „Delta City“ pripremili smo „Ledeno doba” body painting, u popodnevnim časovima 7. jula.

Ispred multipleksa „Kolosej“ u „Ušću“ od 13 do 15h i bioskopa „Cineplexx“ u „Delti“ od 16 do 18h, profesionalni tim centra za animaciju dece „Čigra igra” slikaće omiljene junake filma „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata” na licu i telu zainteresovanih posetilaca i posetiteljki.

Podsećamo da je „Ledeno doba” već zahvatilo pojedine delove Beograda. Povodom bioskopskog starta filma „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata”, ispred glavnog ulaza u „Ušće Shopping Center“ u okviru UŠĆE OPEN AIR manifestacije, 2. jula postavljena je santa leda sa najluđom vevericom u istoriji – Skretom!

Film „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata” u našoj zemlji premijerno je prikazan 1. jula. U „Sava centru“ gledaocima su se predstavili domaći glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji, dok su se u bioskopima „Vilin grad“ u Nišu i u „Cineplexx Kragujevac Plaza“, na premijeri, gledaoci zabavili upravo body paintingom.
 
 
 
Za Vašu pažnju
 
16. Beogradski salon vina
16. Beogradski salon vina, biće održan 6. i 7. decembra 2019. u hotelu Hyatt Regency...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Dečije igre LEDENO DOBA

Sportske, muzičke igre i kvizovi za decu, sa nagradama, povodom premijere filma “Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata 3D...

Titanik 3D

Tokom prvih pet dana prikazivanja kultni film je videlo preko 11 000 gledalaca...

Predpremijera filma "JCVD" u Koloseju

Od 8. maja, u novotvorenom multipleksu Kolosej u tržnom centru Ušće, gledaoci će imati eksluzivnu priliku da predpremijer...