Početna » Fun » Zanimljivosti »

Klarkson kao strašilo

 
Klarkson kao strašilo
Zanimljivosti | dodato 29.05.2012.
Detalji

Samo u 2011. godini u Srbiji dogodile su se 42.354 saobraćajne nesreće u kojima je poginulo 720 osoba.

 
 

Mladić iz jednog sela na severoistoku Engleske postavio je ispred svoje kuće “strašilo” obučeno u saobraćajca kako bi odvratio vozače od prebrze vožnje na delu ulice u kojoj živi.

Mladić iz jednog sela na severoistoku Engleske postavio je ispred svoje kuće “strašilo” obučeno u saobraćajca kako bi odvratio vozače od prebrze vožnje na delu ulice u kojoj živi. Kako je u pitanju veliki obožavalac emisije Top Gear, odlučio je da na glavu strašila postavi fotografiju čuvenog voditelja Džeremi Klarksona (Jeremy Clarkson).

Klarksonova figura obučena je u reflektujući prsluk, a na glavi joj se nalazi policijski šlem. Radi uverljivosti, domišljati mladić postavio je u ruku strašila fen za kosu koji simulira ručni uređaj za merenje brzine.

Susedi mladića, koji su takođe imali primedbu da se automobili kreću prebrzo njihovom ulicom, zadovoljni su učinkom Klarksonovog strašila. Oni su u izjavi za BBC kazali da su primetili da vozači usporavaju kada uoče strašilo, iako nisu sigurni o čemu se zapravo radi.

Vozači sa kojima je novinar razgovarao rekli su da su na prvi pogled pomislili da je reč o saobraćajcu, i da su usporili svoja vozila pre nego što su otkrili o čemu je reč.

Ne znamo kako će na sve ovo reagovati Klarksonove kolege Mej i Hamster u novim epizodama serijala, ali očekujemo da njihova reakcija neće izostati.

(Vest i foto preuzeti sa B92)Pogledaj i:

automobili

,

saobracaj

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
57.Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije
Najznačajniji regionalni i evropski događaj u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja, drvne industrije i pratećih grana u jugoistočnoj Evropi...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Ugasi motor na semaforu

"Ključ je u tvojim rukama - Ugasi motor ako stojiš duže od 30 sekundi"....

Klarkson kao strašilo

Mladić iz jednog sela na severoistoku Engleske postavio je ispred svoje kuće “strašilo” obučeno u saobraćajca kako b...

Skupocena kola za Kineze

Na ovogodišnjem Sajmu automobila u Pekingu (Beijing Auto Show), koji je održan od 17. aprila do 2. maja....