Početna » Fun » Zanimljivosti »

Skočio s mosta na Adi

 
Skočio s mosta na Adi
Zanimljivosti | dodato 06.09.2011.
Detalji

Da li je ovaj čovek normalan procenite sami!

 
 

Izvesni Dane (53) ušunjao se na gradilište i skočio sa mosta na Adi, sa visine od 22 metra. Sve to kamerom zabeležio je njegov prijatelj sa valovite Save.

Most na Adi još nije u potpunosti završen, ali je Beograđanin (53) uspeo da se već upiše kao prvi koji je skočio sa njega u Savu.
On se prošle srede ušunjao na gradilište tako što je obukao radni prsluk, a zatim se popeo na most i skočio sa njega na očigled radnika, objavio je portal blokovi.com na Twitter nalogu.

Nekoliko dana kasnije na YouTube pojavio se i video snimak njegovog skoka, što navodi na zaključak da je skakač, imenovan kao izvesni Dane, očigledno pripremao ovaj poduhvat sa prijateljima.

Prijatelji su snimak napravili sa skutera, tako da kod gledalaca izaziva "morsku bolest", ali se ipak jasno vidi Danetov skok. Oni su ga i sačekali ispod mosta posle "junačkog dela".

Novi most kod Ade visok je, bez pilona 22 metra. Kolika je to visina govori podatak da je Brankov most npr, visok 14 metara.


POGLEDAJ VIDEO:
http://www.youtube.com/watch?v=Wu9QAxINLkM&feature=player_embedded 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

IrieFM besplatno na Exit etiketi

Exit online etiketa u novoj sezoni publici predstavlja još jedno sjajno ime domaće muzičke scene, veliki rege sastav IrieF...

Potvrđena imena za Exit Explosive binu

Prva potvrđena imena za Explosive binu su Oi! legende Sham 69 i švedski metalci Tiamat.Sham 69, jedan od najvećih bendova ...

Alice Cooper

Alice Cooper će održati koncert u Beogradu 4. decembra. U Beogradu će nastupiti po drugi put, nakon 1990. godine kada je n...