Početna » Fun » Zanimljivosti »

Svetske teniske zvezde stižu na Dorćol

 
Detalji

Ponedeljak je poslednji rok za prijavljivanje, i kako sada stvari stoje, imaćemo dosta poznatih imena iz sveta tenisa na našem turniru.

 
 

Direktor teniskog turnira Srbija open Goran Đoković potvrdio da će ovogodišnje takmičenje biti najbolje dosad u našoj prestonici.

Stižu zvezde!
Direktor Srbija opena Goran Đoković izjavio je da bi na turniru u Beogradu, osim naših najboljih igrača, trebalo da se pojave svetske teniske zvezde, a postoji mogućnost da dođu i prošlogodišnji finalisti iz Amerike.

- Ponedeljak je poslednji rok za prijavljivanje, i kako sada stvari stoje, imaćemo dosta poznatih imena iz sveta tenisa na našem turniru.

Na Srbija openu trebalo bi da se pojave Gonzales, Garsija Lopez i Nišikori, a u pregovorima smo i s Kverijem i Iznerom, koji uvek vole da dođu u našu zemlju. Naravno da ne treba zaboraviti i našu reprezentaciju u Dejvis kupu, jer će svi oni učestvovati na turniru
- kazao je Goran Đoković.

Direktor Srbija opena kazao je da se kanadski teniser Miloš Raonić još nije prijavio za turnir, ali da još postoji mogućnost da dođe u Beograd.

- Spominjala se i ta mogućnost, a za nas bi bilo veliko zadovoljstvo da tako talentovani teniser učestvuje na ovom turniru. Trudimo se da iz godine u godinu zovemo sve bolje igrače, i nadam se da ćemo u toj nameri i uspeti - zaključio je Đoković. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
16. Beogradski salon vina
16. Beogradski salon vina, biće održan 6. i 7. decembra 2019. u hotelu Hyatt Regency...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

"Gremi" nagrade

Pogledajte kako je bilo na dodeli "Gremi" nagrada....

Tango Argentino

Obavijen setnim humorom Tango Argentino govori o dečaku, koji će uspostaviti nežna i dirljiva prijateljstva sa usamljenim ...

Koncert Gorana Karana 2008.

U velikoj dvorani Doma sindikata, povodom Dana zaljubljenih, tradicionalno su održana dva velika koncerta Gorana Karana....