Početna » Fun » Zanimljivosti »

Da komšiji miševi pojedu picu...

 
Detalji

Osim što optužen je za surovo ponašanje prema životinjama, Galicijatos će odgovarati i po nekoliko drugih tačaka optužnice.

 
 

Vlasnik jedne picerije u Filadelfiji pokušao je uništi ugled konkurencije ubacivanjem belih miševa u njihov restoran.

SRBIJA, SRBIJA, SRBIJA! Banana drzava...
Nikolas Galicijatos (47) uhapšen je nakon što je pokušao da uništi reputaciju konkurentske picerije tako što je u njihov toalet ubacio džak sa belim miševima.

Misleći da je reč o drogi, vlasnik lokala koji je "preko noći" dobio goste u restoranu, pozvao je policiju i vinovnik je ubrzo pronađen.

Osim što optužen je za surovo ponašanje prema životinjama, Galicijatos će odgovarati i po nekoliko drugih tačaka optužnice.

U saopštenju policije se navodi da je reč o ugostitelju koji i sam ima problema sa glodarima u vlastitoj piceriji.

"Nikada nismo imali ništa slično, da se miševi koriste kao instrument zločina", rekao je portparol policije.

"Ovo je restoranski terorizam pomoću miševa", našalio se on, dodajući da su u vreći bila tri bela miša kupljena u jednom pet šopu. 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Hranom do bujne kose

Ako vam je kosa u lošem stanju, pomoću saveta frizera Ričarda Varda, koji tvrdi da pravilnom ishranom možemo da utičemo ...

Jagode i špargle u restoranu Diva

Smeo i kreativni tim kuvara Grand kazina ponovo se poigrava sa aromama i ukusima. Od 17. do 23. maja 2010. godine svi ljubite...

Najvažnije je biti neupadljiv...

U Koloradu u Americi uhapšen muškarac koji je u pljačku krenuo sa maskom koja je pokrivala "pogrešan" deo lica....