Početna » Fun » Zanimljivosti »

Larisa: Kad se opustim u krevetu...

 
Detalji

Larisa je rođena 22. februara 1985. godine u prestonici Paragvaja, Asunsionu. Od 2010. godine zvanično je najbolje plaćena manekenka te južnoameričke zemlje, a to je zaslužila pre svega svojim lepim crtama lica i zanosnim oblinama (90-60-94) i pogotovo smelošću da ih pokazuje u javnosti.

 
foto: Larisafoto: Larisafoto: Larisafoto: Larisafoto: Larisafoto: Larisafoto: Larisafoto: Larisa
 

Dok Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi polako odlazi u istoriju, jedna od zvezda turnira (a da Južne Afrike videla nije) Larisa Rikelme potrudila se da ne bude deo zaborava.

[b]"Bila je noć i radila sam to sa bivšim dečkom. Pričali smo, a sve se završilo seksom u reci. Bilo je nezaboravno"[/b], dodala je Larisa, koja za sebe kaže da je prava tigrica u krevetu.
Iako bismo je teško zaboravili, Paragvajanka se potrudila da nam osveži pamćenje na njene obline, tako što se slikala skoro pa naga za brazilski "O Globo".

Uz slike, morao je ići i neki tekst, a on nije ništa zaostajao.

Larisa je obožavaocima otkrila jednu od svojih fantazija.

"Sanjam o seksu na fudbalskom stadionu", rekla je 170 centimetara visoka lepotica.

U svlačionici?

"U svlačionici... Ma, ne! Na terenu je bolje...", zagolicala je Larisa Mabel Rikelme Frutis maštu muškarcima širom planete.

Novinare je zanimalo, dok ne proba na travnjaku, šta smatra za najčudnije mesto na kojem je vodila ljubav.
"U reci Paragvaj", kao iz topa odgovorila je Larisa, vatrena navijačica reprezentacije Paragvaja.

"Bila je noć i radila sam to sa bivšim dečkom. Pričali smo, a sve se završilo seksom u reci. Bilo je nezaboravno", dodala je Larisa, koja za sebe kaže da je prava tigrica u krevetu.

"Kod mene u krevetu nema jasnih granica, sve zavisi od atmosfere. U početku sam stidljiva, ali kad se opustim... Tada sam prava tigrica", dodala je devojka, koja je tokom Mundijala bila jedna od najtraženijih osoba na internet pretraživačima.

Slavu koju je stekla tokom SP, Larisa je odlučila da nadogradi turnejom po Južnoj Americi kada je fudbalska lopta stala. Prva destinacija bila je Brazil, ali je tamo prelepa manekenka donjeg rublja i povremeno glumica doživela veliku neprijatnost.

Nju, dečka i prijateljicu u Rio de Žaneiru napali su pljačkaši i ukrali im novac, pasoše, ostale dokumente, kameru i mobilne telefone. Tom prilikom nestao je i "čuveni" Nokia telefon, koji je Larisa tokom SP držala u dekolteu, što je ujedno bio deo reklamne kampanje jedne paragvajske telekomunikacione mreže.

Larisa je rođena 22. februara 1985. godine u prestonici Paragvaja, Asunsionu. Od 2010. godine zvanično je najbolje plaćena manekenka te južnoameričke zemlje, a to je zaslužila pre svega svojim lepim crtama lica i zanosnim oblinama (90-60-94) i pogotovo smelošću da ih pokazuje u javnosti.



 
 
 
Za Vašu pažnju
 
ARZAMAS
„Arzamas je roman o sreći i smrti koje se sudaraju kroz svakodnevni život majke koja odlazi i ćerke koja ostaje...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Ada Ciganlija mesto fer navijanja

Na oduševljenje fanova fudbala u okviru fudbalizovanog prostora postavljen je LED ekran sa koga se mogu pratiti utakmice Sve...

Međunarodni salon automobila 2011.

Pod sloganom "Poslastica za oči" beogradskoj publici je se na 35 hiljada kvadrata predstavljeno oko 450 proizvođača, uvozn...

Amerikanci gledaju video preko mobilnih

Cisco® je na sajmu CES (Internatonal Consumer Electronics Show) objavio prvu fazu rezultata nove studije Visual Networking I...