Početna » Fun » Zanimljivosti »

Snoop Dogg: Pošto Lihtenštajn?

 
Detalji

Međutim, 2003. godine država je imala kampanju iznajmljivanja svoje teritorija svima koji su spremni da plate milionske iznose.

 
 

Snoop Dogg je za potrebe snimanja spota za novi singl pokušao da unajmi celu državu, ali nije imao dovoljno vremena da sredi svu papirologiju.

A kolko para ostrvo u Grckoj? Vidim da ste u frci sa kintom...
Američkom reperu bi ideja i pošla za rukom, ali je njegov menadžment jednoj agenciji za nekretnine dao kratak rok.

"Svetske zvezde su do sada tražile iznajmljivanje palata i sela, ali nikada i cele zemlje. Iako je zahtev bio krajnje neobičan uspeli bi da ga ispunimo, ali nam je reperov menadžment dao malo vremena", rekao je agent za nekretnine Karl Švircer.

Zvanične vlasti Lihtenštajna su saopštile da od te ideje nema ništa jer na ulasku u državu nema natpisa "iznajmi me" i nikada ga neće ni biti.

Međutim, 2003. godine država je imala kampanju iznajmljivanja svoje teritorija svima koji su spremni da plate milionske iznose, a na određeno vreme bi dobili i ključeve glavnog grada Vaduza. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Sveti Trifun 2020.
Manifestacija "Sveti Trifun 2020", uz podršku Udruženja vinara Beograda......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

The Business

Ovaj oi!, street rock, punk (i kakav već ne) legendarni bend, posle odličnog festivalskog nastupa 2008-e na Explosive stage...

OPEL - Ponuda komercijalnih vozila

Tokom BG Car Show-a koji će se održati od 22 do 28.marta u Beogradu Opel Srbija je pripremila veoma atraktivnu ponudu komer...

„Devojke, ne ugrađujte silikone!“

Pop zvezda se priseća dramatične operacije grudi....