Početna » Fun » Zanimljivosti »

Koliko si zvocala ove nedelje?

 
Detalji

Istraživanje je otkrilo i jednu interesantnu stvar – većina anketiranih muškaraca je priznala da im prigovaranje služi kao podstrek.

 
 

Standardno…oko dva i po sata.

Potražite stručan savet od Dr. Nade Macure :-)
Žene troše 7.920 minuta godišnje na prigovaranje svojim muževima. Najčešće zvocaju oko toga što im ništa ne pomažu po kući, što se opijaju i ne vode računa o zdravlju.

Žene na zvocanje potroše dva i po sata nedeljno (verovatno tri, sad kada je počeo Mundijal), odnosno 11 sati mesečno ili pet i po dana godišnje.

Ispitivanje je sprovedeno u skopu Everyman kampanje na tri hiljade ispitanika, a zaključeno je da je najčešći razlog za zvocanje – nered koji muškarci ostavljaju po kući, odnosno izbegavaju da se prihvate peglu ili usisivač, prenosi Net.hr.

Ostale pritužbe uključuju pranje sudova, ispijanja piva sa društvom, pa tek onda izbegavanje odlaska kod lekara kada su bolesni.

Istraživanje je otkrilo i jednu interesantnu stvar – većina anketiranih muškaraca je priznala da im prigovaranje služi kao podstrek, jer nikada ništa ne bi uradili po kući da im nije žena. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Kad su cvetale tikve
Roman Dragoslava Mihajlovića, „Kad su cvetale tikve“ prvi put je objavljen 1968. godine i izazvao je u to vreme značajnu reakciju socijalističkog režima....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Lotar Mateus se opet razvodi

Nemački fudbalaski trener se po četvrti put razvodi, jer ga je sadašnja supruga, ukrajinska manekenka Kristina Lilijan pre...

Ženama šoping - muškarcima seks

Tri od četiri mlađe žene o šopingu razmišljaju jednako često koliko i muškarci o seksu, pokazalo je istraživanje brit...

Rekordni ples na kiši

Stotine ljudi igralo je po kiši kako bi oborilo svetski rekord....