Početna » Fun » Zanimljivosti »

Najvažnije je biti neupadljiv...

 
Detalji

"Bilo je teško pomešati ga sa nekim drugim", rekao je narednik Erik Bravo.

 
 

U Koloradu u Americi uhapšen muškarac koji je u pljačku krenuo sa maskom koja je pokrivala "pogrešan" deo lica.

Ton, ideeee Slika, ideeee AKCIJA!!!
Najpoznatiji slučaj lošeg maskiranja bio je onaj kada su dva tinejdžera crnim flomasterom nacrtali maske. Njih "ozbiljno" preti da ugrozi muškarac koji je u pljačku krenuo sa maskom koja je pokrivala samo gornji deo njegovog lica, dok je donji - onaj sa tetovažama, bio potpuno otkriven.

Policija u Americi uhapsila je Entonija Brendona Gonzalesa (20) koji je provalio u kuću muškarca koji radi kao imitator Elvisa Prislija i iz nje odneo nekoliko dragocenosti i par stotina dolara.

Lopova je primetilo nekoliko očevidaca kako izlazi iz kuće u Koloradu, a potom pozvalo policiju i dalo "tačan" opis pljačkaša - imao je istetovirane "brkove i bradu", tačnije napisane reči "east side" i broj "13"

"Tetovaže su bile vidljive ispod maske", rekao je jedan od očevidaca policiji koja je kasnije izdala saopštenje da je "maskirani pljačkaš uhapšen i da se nalazi u zatvoru", a sve zahvaljujući njegovoj ljubavi prema "tetu" i lošem odabiru maske kojom je krenuo u pljačku. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Osama - Kasaba u Njujorku
Živopisna i ekspresivna priča o odrastanju, prijateljstvu, ljubavi i ratu u formi romana......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Kome je pisala Merlin Monro?

Jedan francuski izdavač objaviće na jesen javnosti nepoznata pisma, beleške i pesme Merilin Monro....

Kad navijačica "odlepi"...

Ima li veće radosti nego kada vaš tim osvoji prestižno takmičenje?...

Podzemni svet 3

Priča ovog filma bavi se počecima vekovnog krvavog sukoba između aristokrata vampira poznatih kao Dileri Smrti i njihovih ...