Početna » Fun » Zanimljivosti »

Sandra Bulok - razvod i beba!

 
Detalji

Sandra i Džejms upoznali su se 2004. na snimanju Džejmsove emisije "Monster Garage" televizije " Discovery".

 
 

Nakon mesec dana nagađanja svetskih tabloida, rehabilitacije supruga i izvinjenja jedne od ljubavnica.

Oskarovka Sandra Bulok podnela je zahtev za razvod braka.
Nakon mesec dana nagađanja svetskih tabloida, rehabilitacije supruga i izvinjenja jedne od ljubavnica, oskarovka Sandra Bulok podnela je zahtev za razvod braka od Džesija Džejmsa i konačno postala majka!

"Da, podnela sam zahtev za razvod braka", rekla je Sandra Bulok magazinu "Pipl" što je ujedno i njena prva izjava "povodom" vesti da ju je suprug Džesi Džejms varao skoro godinu dana.

Glumica je u intervjuu časopisu otkrila i da je "tužna i uplašena", ali ne i sama - usvojila je dete!

Dečak Luis star je tri i po meseca i rođen je u Nju Orleansu. Glumica i njen uskoro bivši suprug počeli su proces usvajanja pre četiri godine, ali je Sandra tek u intervjuu magazinu otkrila tajnu i slikala se sa sinom za naslovnu stranu.

Portparol Sandre Bulok (45) potvrdio je da su papiri za razvod podneti, ali nije želeo da otkriva u kom sudu, ni kada je zakazano ročište.

Razlog za razvod braka je model za tetovaže Mišel "Bombšel" Makgi, sa kojom je Džesi Džejms u vezi još od 2009. kada je Sandra snimala film "The Blind Side". Nakon Mišelinog priznavanja afere, u javnosti se pojavilo još nekoliko devojaka koje tvrde da su bile u vezi sa Džejmsom.

Sandra i Džejms upoznali su se 2004. na snimanju Džejmsove emisije "Monster Garage" televizije " Discovery", a venčali su se godinu dana kasnije, u julu 2005. na ranču nedaleko od Santa Barbare. (MONDO)Pogledaj i:

sandra

,

bulok

,

razvod

,

beba

,

dete

,

vip

,

show

,

business

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Korešpodencija
Korešpodencija - je rađena prema tekstu Borislava Pekića, čiju dramatizaciju je radio Borislav Mihajlović Mihiz, a sve to u režiji Gorčina Stojanovića koji je u Zvezdara teatru prvi put režirao pre 20 godina....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Premijere na BG CAR SHOW 02

BG CAR SHOW 2 svečano je otvorio direktor BG sajma Anđelko Trpković i ministar trgovine i usluga Srbije Predrag Bubalo. Sn...

Raskinuli Džastin Timberlejk i Džesika Bil

Britanski "Sandej Miror" piše da su se pevač i glumica raskinuli jer "nisu videli zajedničku budućnost"....

The Business

Ovaj oi!, street rock, punk (i kakav već ne) legendarni bend, posle odličnog festivalskog nastupa 2008-e na Explosive stage...