Početna » Fun » Zanimljivosti »

Nove optužbe za Stivena Sigala

 
Detalji

Pre nekoliko dana sudu u Los Anđelesu podneta je milionska tužba protiv zvezde akcionih filmova za seksualno zlostavljanje.

 
 

Slavnog glumca za "nedolično ponašanje" optužila i Dženi Mekarti, bivša "Plejboj" zečica i supruga Džima Kerija.

Pa dokle bre! Oces da ti pozovem Cak Norisa, da te malo smiri?!
Stiven Sigal mogao bi da ima velikih problema sa zakonom ukoliko se dokaže da je kriv za optužbe koje su protiv njega iznele njegova bivša asistentkinja i Dženi Mekarti.

Pre nekoliko dana sudu u Los Anđelesu podneta je milionska tužba protiv zvezde akcionih filmova za seksualno zlostavljanje.

Stivena Sigala je tužila njegova bivša asistentkinja Kajden Ngujen (23). Iako je u početku Sigalov advokat tvrdio da je tužba za seksualno zlostavljanje "buncanje otpuštene radnice", stvari su se iskomplikovale kada je Dženi Mekarti dala intervju za CBS u kojem tvrdi da ju je glumac seksualno ponižavao na kastingu za film "Pod opsadom" 1998. godine.

"Ušla sam u njegovu kancelariju i rekao mi je da sednem. Potom mi je rekao da skinem haljinu i ja sam počela da plačem. Rekla sam mu ukoliko želi da vidi kako izgledam, može da nabavi 'Plejboj' snimak, a onda sam istrčala napolje", rekla je odnedavno bivša supruga Džima Kerija u intervjuu televiziji. (MONDO) 
 
 
Za Vašu pažnju
 
16. Beogradski salon vina
16. Beogradski salon vina, biće održan 6. i 7. decembra 2019. u hotelu Hyatt Regency...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Džoni Ingliš: Ponovo rođen

Rouen Atkinson u jos jednoj komediji...

Prometej

Možda je neke stvari bolje ostaviti neistražene?...

Kung Fu Panda 2

Poovi snovi su se ostvarili, sada je Zmajski ratnik koji štiti dolinu Mira uz svoje drugare...