Početna » Fun » Zanimljivosti »

Ventvort Miler

 
Ventvort Miler
Zanimljivosti | dodato 18.04.2010.
Detalji

Ventvort Miler ima para i sad je (MEDA MALI) a da nema bio bi (STOKA DEBELA). Pozdrav od Srpskih sponzorusa za Ventvort Miler-a!!! Cekamo TE!

 
 

Prošlo je vreme kada su "sve žene na planeti", pa i Ana Ivanović, uzdisale za glavnim glumcem serije "Prison break" Ventvortom Milerom.

Ah ah ahhhhhhh! Cao, nema vise!!!
Glavni glumac serije "Prison break" Ventvort Miler (37) snimljen je nedavno u šetnji sa prijateljem, a prvo što "upada u oči" i o čemu pišu svetski tabloidi je njegov izgled.

Čupav i debeljuškast, Ventvort više ni ne liči na Majkla Skofilda - misterioznog, lepog, tetoviranog zatvorenika...tačnije, Ventvort više ne liči na sebe.

Glumac je snimljen u šetnji sa prijateljem u Los Anđelesu - bez obrijane glave i ravnog stomaka. Britanski "Dejli Mejl" objavio je fotografije "novog" Milera.

Na vrhuncu karijere, kada je gledanje serije "Prison break" svima bila jedna od najvažnijih "obaveza" u toku dana, Miler se pojavio u spotu Maraje Keri za pesmu "We belong together".

O njemu je pohvalno pričala i naša najlepša teniserka Ana Ivanović, nakon čega je i Ventvord njoj uzvratio kompliment. (MONDO) 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Korešpodencija
Korešpodencija - je rađena prema tekstu Borislava Pekića, čiju dramatizaciju je radio Borislav Mihajlović Mihiz, a sve to u režiji Gorčina Stojanovića koji je u Zvezdara teatru prvi put režirao pre 20 godina....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Bred Pit i Džordž Miler u filmu ''Odiseja''

Nakon pretvaranja Homerove ''Ilijade" u film ''Troja'' 2004. godine, kompanija Warner Bros. Pictures u saradnji sa Džordžom...

Lice revolucije

Dokumentarac o "Otporu"...