Početna » Fit » Treninzi »

Bogdan Bogdanovic - Nike promoter

 
Detalji

NIKE

 
Bogdan Bogdanovic je novi Nike promoterBogdan Bogdanovic je novi Nike promoterBogdan Bogdanovic je novi Nike promoterBogdan Bogdanovic je novi Nike promoterNike, Size 7 Basketball
 

Bogdan Bogdanović, jedan od najperspektivnijih i najpopularnijih mladih košarkaša u Evropi, 2013. godinu pamtiće po uspesima na svim košarkaškim poljima.

Potpisivanje sponzorskog ugovora sa kompanijom Nike, dokaz je da je najbolji igrač srpskog šampiona na pravom putu da izraste u vrhunskog profesionalca.
Standardnog člana prve petorke Duška Vujoševića, evropska publika je upoznala tokom Evrolige, dok je na Evropskom prvenstvu u Sloveniji odškrinuo vrata i reprezentativne karijere.

Fantastičnim partijama u dresu Partizana, jedan od najboljih šutera regionalne lige pobrao je simpatije mlađih generacija, ali i pravih košarkaških zaljubljenika.

Bogdanovićeva popularnost raste iz nedelje u nedelju, a potpisivanje sponzorskog ugovora sa kompanijom Nike, dokaz je da je najbolji igrač srpskog šampiona na pravom putu da izraste u vrhunskog profesionalca.

Pristupanjem Nike timu, Bogdan Bogdanović se približio svetskim košarkaškim zvezdama poput Kobija Brajanta, Lebrona Džejmsa, Kevina Djurenta, Kajrija Irvinga i ostalih.

Tim povodom, kompanija Nike uradila je set fotografija sa mladim Beograđaninom i poželela mu još bolje partije tokom 2014. godine, a naročito u TOP16 fazi Evrolige sa Partizanom.Pogledaj i:

nike

,

delta sport

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
ARZAMAS
„Arzamas je roman o sreći i smrti koje se sudaraju kroz svakodnevni život majke koja odlazi i ćerke koja ostaje...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

"Steroidi" za prestižnog snagatora

Najluksuzniji i "najpotentniji" Range Rover Sport, sa "dopingovanim" motorom i izuzetnom opremom, dostupan i kupcima u Srbiji...

Ivana Š. i Igor Š. spremili Novosađane

Ivana Španović i Igor Šarčević spremili Novosađane za veliku trku....

NAXI plaža

Pesak, ležaljke, suncobrani, ligeštuli, kofice… prava plaža u Beogradu. Zvuči zanimljivo! Zar ne ? Naxi radio se pobrin...