Početna » Fit » Treninzi »

Bogdan Bogdanovic - Nike promoter

 
Detalji

NIKE

 
Bogdan Bogdanovic je novi Nike promoterBogdan Bogdanovic je novi Nike promoterBogdan Bogdanovic je novi Nike promoterBogdan Bogdanovic je novi Nike promoterNike, Size 7 Basketball
 

Bogdan Bogdanović, jedan od najperspektivnijih i najpopularnijih mladih košarkaša u Evropi, 2013. godinu pamtiće po uspesima na svim košarkaškim poljima.

Potpisivanje sponzorskog ugovora sa kompanijom Nike, dokaz je da je najbolji igrač srpskog šampiona na pravom putu da izraste u vrhunskog profesionalca.
Standardnog člana prve petorke Duška Vujoševića, evropska publika je upoznala tokom Evrolige, dok je na Evropskom prvenstvu u Sloveniji odškrinuo vrata i reprezentativne karijere.

Fantastičnim partijama u dresu Partizana, jedan od najboljih šutera regionalne lige pobrao je simpatije mlađih generacija, ali i pravih košarkaških zaljubljenika.

Bogdanovićeva popularnost raste iz nedelje u nedelju, a potpisivanje sponzorskog ugovora sa kompanijom Nike, dokaz je da je najbolji igrač srpskog šampiona na pravom putu da izraste u vrhunskog profesionalca.

Pristupanjem Nike timu, Bogdan Bogdanović se približio svetskim košarkaškim zvezdama poput Kobija Brajanta, Lebrona Džejmsa, Kevina Djurenta, Kajrija Irvinga i ostalih.

Tim povodom, kompanija Nike uradila je set fotografija sa mladim Beograđaninom i poželela mu još bolje partije tokom 2014. godine, a naročito u TOP16 fazi Evrolige sa Partizanom.Pogledaj i:

nike

,

delta sport

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
57.Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije
Najznačajniji regionalni i evropski događaj u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja, drvne industrije i pratećih grana u jugoistočnoj Evropi...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

We Run Belgrade

Kompanija Delta Sport, generalni distributer brenda Nike, već drugu godinu za redom organizuju veliku trku....

Izabran najbolji Costa Coffee Barista

Izabran najbolji Costa Coffee Barista u Srbiji za 2012. godinu....

Volkov prvi posle Ronalda i Nadala

Fudbaler Partizana, Vladimir Volkov, prvi je igrač u Srbiji koji je imao priliku da oseti eksplozivnu brzinu i udobnost koj...