Početna » Fit » Treninzi »

Nike predstavio dres Brazila

 
Nike predstavio dres Brazila
Treninzi | dodato 26.11.2013.
Detalji

NIKE

 
Nike-dres BrazilaNike-dres BrazilaNike-dres BrazilaNike-dres BrazilaNike-dres BrazilaNike-dres BrazilaNike-dres Brazila
 

Kompanija Nike predstavila je dres u kojem će fudbalska reprezentacija Brazila nastupiti na Svetskom prvenstvu 2014. godine, čiji su ujedno i organizatori.

Novi dres „karioka“ predstavlja spoj kulturološkog dizajna, inovacije i ekološki održivih materijala.
Setom promotivnih fotografija, Nejmar, Tijago Silva, David Luiz, Paulinjo i Bernard prezentovali su javnosti novu, prepoznatljivu žuto-plavu kombinaciju.

Novi dres „karioka“ predstavlja spoj kulturološkog dizajna, inovacije i ekološki održivih materijala. Dizajn karakteriše tradicionalna žuta boja sa zelenim motivima na kragni i rubovima rukava. Na unutrašnjoj strani, iznad grba brazilske reprezentacije, ispisan je slogan „Rođen da igra fudbal“.

„Meni, kao i svim mojim saigračima je velika čast obući dres nacionalne selekcije. Brazil je poseban kada je fudbal u pitanju, a ono što nas pokreće jeste želja za dobrim igrama i pobedama za našu zemlju. Ovaj dres nam spojem tehnologije i inspiracije pomaže da održimo tu želju“, rekao je Nejmar, jedna od najvećih zvezda predstojećeg takmičenja.

Nova oprema fudbalske reprezentacije Brazila pomaže igraču regulišući telesnu temperaturu tokom čitavog meča. Koristeći kombinaciju Dri-FIT tehnologije i specijalno dizajniranih rupica za ventilaciju, igraču je obezbeđeno hlađenje na najpotrebnijim mestima tokom igre.

„Kontrolišući znojenje i čineći da telo ostaje hladnije duže vreme, igrač se oseća znatno komfornije i spreman je da pruži svoj maksimum“, izjavio je Martin Loti, kreativni direktor u „Nike Football“-u.

Po prvi put, dres fudbalske reprezentacije Brazila napravljen je od recikliranih materijala i to od recikliranih flaša. Šorc sadrži 100%, dres 96%, a štucne 78% recikliranog poliestera. Svaki komplet se sastoji u proseku od 18 recikliranih plasičnih flaša.

Dres u kojem će domaćini prvenstva nastupiti ima V-izrez i obezbedjuje udobnost i opusten izgled. Šorc kraljevsko plave boje sa belom štraftom i bele štucne, upotpunjuju popularnu kombinaciju opreme, koja je inače najprodavanija u Južnoj Americi, kada je reč o nekoj sportskoj reprezentaciji.Pogledaj i:

nike

,

delta sport

 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

We Run Belgrade

Treća po redu WE RUN BELGRADE trka najavljena je na vrlo neobičan način u atrijumu šoping centra Delta City....

Nike pilates day

U Beogradu je u nedelju 08. marta, u hotelu Zira, održan Nike Pilates Day, na kome je predavač bio najistaknutiji Pilates i...

Održana trka We run Belgrade

Više hiljada Beograđana učestvovalo u rekreativnoj trci gradskim ulicama....