Početna » Fit » Treninzi »

Nike i duh fudbala u Brazilu

 
Nike i duh fudbala u Brazilu
Treninzi | dodato 27.11.2013.
Detalji

NIKE

 
 

Da bi dočarala duh i atmosferu koji vladaju u reprezentaciji Brazila, kompanija Nike angažovala je proslavljenog fotografa Platona da fotografiše osvajače ovogodišnjeg Kupa konfederacija.

Platon je fotografisao 57 čuvenih Brazilaca u novom dresu koji će fudbalska reprezentacija Brazila nositi 2014. godine.
Beograd, 26.11.2013 – Platon je fotografisao sve reprezentativce, trenere i ceo stručni štab i to u novim dresovima dizajniranim za Svetsko prvenstvo sledeće sezone.

Poznate fotografije najistaknutijih i najuticajnijih ljudi na svetu koje je čuveni fotograf napravio već preko jedne decenije ukrašavaju naslovne stranice vodećih svetskih medija.

Kako bi što verodostojnije predstavio duh fudbala u Brazilu i atmosferu pred predstojeće Svetsko prvenstvo, Platon je fotografisao 57 čuvenih Brazilaca u novom dresu koji će fudbalska reprezentacija Brazila nositi 2014. godine. Među najpoznatijima koji su ovom prilikom stali ispred njegovog objektiva su surfer Pedro Skubi, igračice odbojke na pesku, sestre Marija Klara i Kerol Salgado, košarkaš Leandrinjo, muzičar Ivo Meireleš, modni dizajner Pedro Lorenco i mnogi drugi poznati Brazilci.

Dres u kojem će Brazil nastupiti na Svetskom prvenstvu zvanično će se naći u prodaji 5. decembra. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Kad su cvetale tikve
Roman Dragoslava Mihajlovića, „Kad su cvetale tikve“ prvi put je objavljen 1968. godine i izazvao je u to vreme značajnu reakciju socijalističkog režima....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Nike LeBron X - košarkaške patike

Deseta patika koju za Nike potpisuje LeBron Džejms inspirisana je dijamantima....

Grafike

Kulturni Centar Novog Sada otvara izložbu Davora Grmilovića! ...

Nike: The Chance

Petar Golubović impresionirao trenere Barselone...