Početna » Fit » Treninzi »

Nike predstavio nove modele patika i odeće

 
Detalji

Patike za trčanje - Nike Free Flyknit i Nike Free Hyperfeel

Nova tehnologija za odeću - Aeroloft i Dri-FIT Knit

 
Nike_Free_Flyknit_PatikeNike_Free_Flyknit_Mens_5_originalNike_Free_Hyperfeel_Mens_2_originalNike_Free_Hyperfeel_PatikeNike_Free_Flyknit_PatikeNike_Aeroloft_PrslukNike_Aeroloft_Vest_2_largeNike_Free_Hyperfeel_WomensNike_Free_Hyperfeel_Womens_original
 

Koristeći novu tehnologiju za trčanje prilagođenu prirodnom pokretu tela, Nike je predstavio nove modele patika i odeće za trčanje.

Nike je predstavio četiri inovacije za trčanje, na skupu održanom u globalnom sedištu te kompanije u Oregonu.
Novi proizvodi dizajnirani su kako bi se naglasile prirodne sposobnosti trkača, a nastali su usklađivanjem Nike-ove prirodom inspirisane kulture dizajna usmerenog na telo u pokretu.
Prilikom dizajniranja korišćeni su naučni podaci, kao i informacije dobijene od samih atletičara, a na skupu su predstavljene patike za trčanje - Nike Free Flyknit i Nike Free Hyperfeel – zajedno sa dve nove tehnologije za odeću - Aeroloft i Dri-FIT Knit.

Nike Free Flyknit predstavlja spoj dve najlegendarnije Nike tehnologije za patike za trčanje - kompresivne Flyknit upper i fleksibilne Nike Free outsole koje trkaču donose fleksibilnost bose noge, istovremeno fiksirajući stopalo.
Tehnologija Nike Free Flyknit pruža prednosti prirodnog pokreta i predstavlja ključnu Nike-ovu inovaciju za trčanje.
Naučnici u istraživačkoj laboratoriji NikeSport pomno su istraživali koji su to delovi stopala koji dolaze u kontakt sa tlom i apsorbuju pritisak, a koji delovi umanjuju opterećenje stopala.
Dizajniran da bi se osetio kao “produžetak tela“, svodeći broj slojeva između stopala i tla na minimum, Nike Free Hyperfeel donosi veće senzorno iskustvo dajući trkaču više osećaja.
Nike Aeroloft tehnologija predstavljena je u vidu ultra lako dizajniranog prsluka za trčanje koja ima za cilj da zadrži toplotu trkača u hladnijim uslovima, dok je Dry Fit Knit ultra meka, lagana tkanina koje pomaže sportistima da održe optimalnu temperaturu tela u različitim uslovima.

Trčanje predstavlja srce i dušu Nike-a i ono sa čime je u toj kompaniji započeta konstantna težnja ka stalnim inovacijama. Domaćini skupa naglasili su da inovacijama pokušavaju da stvore nešto bolje, odnosno da dizajniraju sa svrhom, a upravo ovim primerom Nike potvrđuje status najinovativnijeg brenda kada su proizvodi za trčanje u pitanju.Pogledaj i:

nike

,

delta sport

 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Petar na vrhu

Predstavnik Srbije među pobednicima Nike-ove globalne potrage za mladom fudbalskom zvezdom...

#RUNFREE

Veliki broj trkača učestvovao u trci do spomenika Neznanom junaku na Avali......

NIKE osvojio Brazil!

Nakon skoro mesec dana, završeno je Svetsko prvenstvo u fudbalu i to pobedom reprezentacije Nemačke....