Početna » Fit » Treninzi »

#RUNFREE

 
#RUNFREE
Treninzi | dodato 20.05.2013.
Detalji

 
 

Veliki broj trkača učestvovao u trci do spomenika Neznanom junaku na Avali.

Nike će kroz niz događaja i trka na neobičnim mestima u okviru #RUNFREE kampanje, takođe promovisati i svoj novi model posebno dizajniranih patika za trčanje Nike Free 5.0+.
Beograd, 20. maj 2013. godine – U skladu sa porukom nove Nike–ove kampanje #RUNFREE - da je trčanje pored rekreacije, i zabava, poznata voditeljka Marijana Mićić i pevač Bojan Bijelić su se pridružili članovima Nike Running Kluba u pohodu na Avalu. Kompanija Delta Sport, generalni distributer brenda Nike, organizovala je drugu po redu #RUNFREE trku koja promoviše slobodno trčanje kao zdravu, ali i zabavnu aktivnost.

Veliki broj trkača je do podnožja Avale stigao sa povezom preko očiju. Niko od zaljubljenika u trčanje nije znao gde će se trka održati, a učesnici, među kojima su bili i Marijana i Bojan, nisu krili oduševljenje kada su videli da će upravo Avala biti mesto gde će trčati. Uzbuđenje je kulminiralo kada im je kao konačno odredište predstavljen spomenik Neznanom junaku. Stazu dugačku četiri kilometra, članovi Nike running tima savladali su sa lakoćom, uprkos velikom usponu i kiši koja je padala tokom većeg dela trke. Najviša tačka Beograda koja se nalazi na 511metara nadmorske visine osvojena je za manje od 20 minuta.

Svetski trend gradskog trčanja u novoj kampanji #RUNFREE dobija novu dimenziju,
jer Nike svojom kampanjom želi da probudi maštu trkača i da ih inspiriše da trče na neobičnim mestima, a Avala je samo jedna u nizu lokacija na kojima će se entuzijasti nadmetati. Nike će kroz niz događaja i trka na neobičnim mestima u okviru #RUNFREE kampanje, takođe promovisati i svoj novi model posebno dizajniranih patika za trčanje Nike Free 5.0+. Kampanju #RUNFREE možete pratiti i na Facebook stranici facebook.com/NikeRunningSrbija.
 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Najmracniji sat 3D od 28. decembra

Od 28. decembra do 1. januara posetioci i posetiteljke bioskopa ostvaruju popust na cene ulaznica za projekcije ovog filma uk...

Muzikа sа Avаle

Obeveštаvаmo sve ljubitelje muzike dа su u okviru Avаlskog kulturnog letа gosti JP “ Emisionа tehnikа i veze” u s...

Više od 7000 ljudi na trci We Run Belgrade

Velika We Run Belgrade trka održana je na Ušću u organizaciji kompanije Delta sport i brenda Nike....