Početna » Fit » Treninzi »

Pioniri OFK Beograda u kvalifikacijama

 
Detalji

 
 

Ovaj turnir svake godine ima za cilj da pobednika pošalje na završne evropske kvalifikacije koje će se ove godine održati u Ljubljani.

Romantičari putuju u Sloveniju
Beograd, 25. april 2013. – Pioniri OFK Beograda plasirali su se na završne evropske kvalifikacije Premier kupa pobedivši u finalu ekipu Napretka iz Kruševca. Kompanija Delta Sport i NIKE su i ove godine za područje našeg regiona organizovale tradicionalni kvalifikacioni turnir za uzrast fudbalera pionirskih selekcija, momaka rođenih 1998. godine i mlađih. Ovaj turnir svake godine ima za cilj da pobednika pošalje na završne evropske kvalifikacije koje će se ove godine održati u Ljubljani.

Turnir je organizovan u saradnji sa fudbalskim klubom OFK Beograd i na njemu su pored domaćina, učestvovali FK Napredak iz Kruševca, FK Bežanija, kao i FK Internacional iz Beograda. U samu završnicu turnira plasirali su se OFK Beograd I FK Napredak iz Kruševca, a nakon neizvesne utakmice pobedili su momci sa Stare Karaburme, rezultatom 2:1. Pobedniku je specijalnu pozivnicu za Sloveniju svečano uručio mladi fudbaler Petar Golubović, prošlogodišnji pobednik NIKE CHANCE programa, a danas prvotimac OFK Beograda.

Mladi Romantičari će početkom maja imati priliku da se nadmeću sa klubovima kao što su Porto, Olimpijakos, Tvente, Genk i mnogi drugi koji su obezbedili vizu za ovaj prestižni turnir. Plasmanom u finale u Ljubljani, OFK Beograd bi uspeo da se plasira na završni Svetski turnir koji se tradicionalno održava u Mančesteru pod pokroviteljstvom Mančester Junajteda i kompanije NIKE.

Premier kup je globalni turnir na kojem učestvuju mladi fudbaleri iz celog sveta. Turnir je osnovan od strane NIKE-a 1993. godine kao Nike Premier Cup, a učestvovala su 624 tima iz 15 evropskih zemalja. Sledeće godine, turnir se proširio i na azijski kontinent, a 1995. i na Latinsku Ameriku. Turnir raste iz godine u godinu, a trenutno broji više od 10000 ekipa širom sveta koje se bore za 20 raspoloživih mesta na završnom Svetskom finalu Premier kupa u Mančesteru. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
16. Beogradski salon vina
16. Beogradski salon vina, biće održan 6. i 7. decembra 2019. u hotelu Hyatt Regency...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Sport u Kini

U okviru program Prozor Šangaja Biblioteka Doma kulture Studentski grad organizuje izložbu fotografija....

Noć muzeja: Cela Srbija biće budna 17. maja!

Umetničko-produkcijska grupa Noć muzeja će 17. maja, po jedanaesti put, otvoriti vrata više od 150 kulturnih ustanova ši...

HB restoran (zatvoren)

Kuhinja je internacionalnog karaktera. Veoma je raznovrsna, što znači da se ovde osim ribe, pasti, pizza, jela od mesa i di...