Početna » Fit » Treninzi »

Završen Nike "The Chance" projekat

 
Detalji


Nike projekat
„The Chance“

 
Nike The Chance 2012Nike The Chance 2012
 

Pobednici Nike "The Chance" projekta su Marko Di Lauro, Kevin Salazar i Gonzalo Balbi.

Pobednici Nike "The Chance" - Marko Di Lauro iz Italije, Kevin Salazar iz Kolumbije i Gonzalo Balbi iz Španije zaslužili su svoje mesto na Nike akademiji u Engleskoj koju podržava FA Premijer Liga.
Mančester, 25.februar 2013.godine - Na kraju svetske turneje, ova trojica fudbalera prepoznati su kao najtalentovaniji od strane glavnog trenera Nike Akademije Džimija Giligana.

Nakon šest nedelja putovanja koje je šesnaestorici finalista ukazalo priliku da dožive profesionalni fudbal i elitne treninge na najvišem nivou, proglašena su najbolja tri igrača finala Nike "The Chance" - Marko Di Lauro iz Italije, Kevin Salazar iz Kolumbije i Gonzalo Balbi iz Španije zaslužili su svoje mesto na Nike Akademiji u Engleskoj koju podržava FA Premijer Liga.

Nike "The Chance" je jedinstvena globalna potraga za talentima koja fudbalskim amaterima pruža šansu da se dokažu na elitnom nivou i unaprede svoju igru. Preko 100,000 igrača iz 55 zemalja širom sveta učestvovalo je u Nike "The Chance 2012" na globalnom finalu na Omladinskoj Akadeimiji FK Barselona.

Najboljih 16 igrača svetskog finala u Barseloni prošlog leta pozvano je na svetsku turneju pod budnim okom glavnog trenera Nike "The Chance" svetske turneje i direktora Nike Fudbalske Akamedije Džimija Giligana. Posetili su neke od najprestižnijih fudblaskih institucija uključujući FK Juventus, Mančester Junajted, US Soker i Engleski Nacionalni Fudbalski Centar u Sent-Džordž parku i upozanli mnoge poznate svetske igrače i trenere.

Pri objavi odabranih trojice najboljih, glavni trener Nike "The Chance" svetske turneje i direktor Nike Fudbalske Akademije Džimi Giligan je rekao: „Svetska turneja je pružila šesnaestorici finalsita životnu fudbalsku šansu. Posvećenost odabranih bila je nezaustavljiva i standard igre veoma impresivan. Finalisti su dali sve od sebe tokom Nike "The Chance" turneje i svi treba da se ponose sobom i onim što su postigli. Bilo je zadovoljstvo raditi sa njima i svima im želim puno uspeha u budućnosti – siguran sam da ovo nije kraj njihovog puta. Unapred se radujem radu sa Markom, Kevinom i Gonzalom na Nike Akademiji tokom kog će se nastaviti nihov razvoj i gde će im biti pružena prilika da budu primećeni na višim nivoima igre“. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Opel Insignia sa najmodernijim IntelliLux LED® Pixel svetlima
Nova adaptivna IntelliLux LED® Pixel svetla sada imaju 84 LED elementa po jednom faru...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Kolarov promoter Nike-a

Poznati fudbaler obradovao najmlađe...

40. FEST - prodaja karata!

Želimo da vas obavestimo da će prodaja karata za predstojeci FEST početi u sredu, 1. februara 2012. na blagajnama dvorana:...

Prve ulaznice za Exit uz super popust!

Nikada nije suviše rano za Exit festival!...