Početna » Fit » Treninzi »

Erotic aerobic

 
Erotic aerobic
Treninzi | dodato 21.12.2011.
Detalji

Srdačno Vas pozdravljam,
Kristina Ines Spalajković Vegas Aguilar
Erotic Aerobic
(pokretač i trener)
Info: 061/16.14.306

 
 

Erotic Aerobic, namenjen zatezanju i oblikovanju tela uz vežbe sa erotičnim elementima.

Kristina Ines Spalajković Vegas Aguilar Erotic Aerobic Pokretač i trener 061/16.14.306

EROTIC AEROBIC NOVI FITNES PROGRAM


Po prvi put u Srbiji, u elitnom Rekreativnom centru „Bre“ na Vračaru, otpočeo je novi fitnes program, Erotic Aerobic, namenjen zatezanju i oblikovanju tela uz vežbe sa erotičnim elementima.

Program Erotic Aerobic namenjen je isključivo pripadnicama ženskog pola, i predstavlja spoj aerobik vežbi, vežbi istezanja i podizanja tonusa mišića, sa plesnim koreografijama erotičnih pokreta.

Tvorac i trener ovog programa, Kristina Ines Spalajković Vegas Aguilar, za novi program navodi da „svaka žena pre svega treba da se podseti da je žen(stven)a, senzualna i erotična, bez obzira na izgled, stil, godine i svakodnevicu“.

Erotic Aerobic program, prilagođen je različitim uzrastima i fizičkoj spremnosti, i za osnovni cilj ima podsticanje senzualnosti i erotičnosti koju svaka žena poseduje, što u tempu savremenog života i obaveza često biva zaboravljeno.
Treninzi su osmišljeni sa više nivoa u zavisnosti od stepena napredovanja, kondicije i pokretnosti, gde se sa svakim nivoom uvode novi, teži elementi, sa finalnim savladavanjem svima poznatog „lap dancing-a“.

Kristina Ines Spalajković Vegas Aguilar, pokretač ovog programa, na osnovu dugogodišnjeg iskustva započetog u baletskoj školi Luj Davičo, i kao šampion i vicešampion u latino-američkom formacijskom plesu, teži da potpuno novim pristupom treniranju i bavljenju sopstvenim telom, dodatno oplemeni pripadnice nežnijeg pola i naglasi veoma bitnu razliku između erotičnog i vulgarnog.

Trening Erotic Aerobic-a, obuhvata dinamične i dobro osmišljene vežbe zagrevanja u prvoj polovini, i uzbudljive plesne koreografije u drugoj polovini treninga, čime se postiže zavidna fizička spremnost i pokretnost.

Celokupan program dodatno pruža svojevrsno opuštanje uma, što ga čini neophodnim vidom rekreacije za svaku savremenu ženu.


Za sve potrebne informacije pozovite: 061/16.14.306 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Pogodi ko dolazi na večeru

Urnebesna komedija Mirjane Bobić Mojsilović...

Splav Play

Premijerno predstavlja vrhunski Fusion restoran by Moon, Lounge Beach Bar, Galeriju moderne umetnosti, Noćni klub i After-Pa...

Izložba: Tajna Lepenskog Vira

Prošlo je već devet godina od kada stalna arheološka postavka Narodnog muzeja nije otvorena za javnost. Samo u posebnim pr...