Početna » Fit » Treninzi »

Erotic aerobic

 
Erotic aerobic
Treninzi | dodato 21.12.2011.
Detalji

Srdačno Vas pozdravljam,
Kristina Ines Spalajković Vegas Aguilar
Erotic Aerobic
(pokretač i trener)
Info: 061/16.14.306

 
 

Erotic Aerobic, namenjen zatezanju i oblikovanju tela uz vežbe sa erotičnim elementima.

Kristina Ines Spalajković Vegas Aguilar Erotic Aerobic Pokretač i trener 061/16.14.306

EROTIC AEROBIC NOVI FITNES PROGRAM


Po prvi put u Srbiji, u elitnom Rekreativnom centru „Bre“ na Vračaru, otpočeo je novi fitnes program, Erotic Aerobic, namenjen zatezanju i oblikovanju tela uz vežbe sa erotičnim elementima.

Program Erotic Aerobic namenjen je isključivo pripadnicama ženskog pola, i predstavlja spoj aerobik vežbi, vežbi istezanja i podizanja tonusa mišića, sa plesnim koreografijama erotičnih pokreta.

Tvorac i trener ovog programa, Kristina Ines Spalajković Vegas Aguilar, za novi program navodi da „svaka žena pre svega treba da se podseti da je žen(stven)a, senzualna i erotična, bez obzira na izgled, stil, godine i svakodnevicu“.

Erotic Aerobic program, prilagođen je različitim uzrastima i fizičkoj spremnosti, i za osnovni cilj ima podsticanje senzualnosti i erotičnosti koju svaka žena poseduje, što u tempu savremenog života i obaveza često biva zaboravljeno.
Treninzi su osmišljeni sa više nivoa u zavisnosti od stepena napredovanja, kondicije i pokretnosti, gde se sa svakim nivoom uvode novi, teži elementi, sa finalnim savladavanjem svima poznatog „lap dancing-a“.

Kristina Ines Spalajković Vegas Aguilar, pokretač ovog programa, na osnovu dugogodišnjeg iskustva započetog u baletskoj školi Luj Davičo, i kao šampion i vicešampion u latino-američkom formacijskom plesu, teži da potpuno novim pristupom treniranju i bavljenju sopstvenim telom, dodatno oplemeni pripadnice nežnijeg pola i naglasi veoma bitnu razliku između erotičnog i vulgarnog.

Trening Erotic Aerobic-a, obuhvata dinamične i dobro osmišljene vežbe zagrevanja u prvoj polovini, i uzbudljive plesne koreografije u drugoj polovini treninga, čime se postiže zavidna fizička spremnost i pokretnost.

Celokupan program dodatno pruža svojevrsno opuštanje uma, što ga čini neophodnim vidom rekreacije za svaku savremenu ženu.


Za sve potrebne informacije pozovite: 061/16.14.306 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Kad su cvetale tikve
Roman Dragoslava Mihajlovića, „Kad su cvetale tikve“ prvi put je objavljen 1968. godine i izazvao je u to vreme značajnu reakciju socijalističkog režima....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Dan zaljubljenih u Braun gardenu

Uživajte u galeriji fotografija!!!...

Film "Majka i dete" samo u Koloseju

Posle premijere na ovogodišnjoj Loreal Paris Sinemaniji, film "Majka i dete" ulazi na redovan repertoar bioskopa Kolosej, od...

Susret sa meksičkom grafikom

Radovi Toma Ksilandra u Servantesu...